Çözüldü RTX 3060 takıldıktan sonra sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eminmert98

Attopat
Daha fazla  
Bugün Zotac 3060 12 GB ekran kartı aldım 1050 Ti'yi çıkardım onu taktım PSU'da kablo yoktu bilgisayarcıdan kablo aldım 6+2 pinlik kablo verdi çalıştırır dedi kartı taktım sistem ışığı yanıyor tak kendini kapatıyor güç düğmesine basınca anakartın pilini çıkardım. BIOS'u güncelledim NVIDIA sürücülerini sildim, ne yaptıysam açamadım.
i5-8600K
MSI Z370 Pro Gaming Carbon AC.
PSU Corsair CX750M.

Son düzenleyen: Moderatör:
O güç kaynağı modüler. Kutusunda filan orjinal kabloları olabilir. Onları kontrol edin. Ayrıca, ekran kartını söktüğün zaman sistem çalışmaya devam ediyor mu, yine de kendini kapatıyor mu ?

O güç kaynağı modüler. Kutusunda filan orjinal kabloları olabilir. Onları kontrol edin. Ayrıca, ekran kartını söktüğün zaman sistem çalışmaya devam ediyor mu, yine de kendini kapatıyor mu ?
1050 Ti taktığımda sistem çalışıyor ddu dan sürücüleride sildim ramleri taktım çıkarttım olmuyor biosdan bişey yapmam gerekiyor mu acaba

Ben ekran kartına gelen güç kablosunda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Benden daha tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verebilirler.

Tam bir açıklayabilir misin, sistem hiç mi açılmıyor, goruntumu vermiyor, açılıyor görüntü veriyor sonra hemenmi kapanıyor.
İlk bastığımda pcnin fanları yanıyor gidiyor ekran kartı takılık pce kablosunu takmayınca PC açılıyor ama 6+2 pinlik pce kablosunu takınca sistem hiç çalışmıyor orijinal değil diye mi çalışmıyor acaba kablo?

İlk bastığımda PC'nin fanları yanıyor gidiyor ekran kartı takılık pce kablosunu takmayınca PC açılıyor ama 6+2 pinlik pce kablosunu takınca sistem hiç çalışmıyor orijinal değil diye mi çalışmıyor acaba kablo?

Kablo gerekli beslemeyi yapamıyordur. PSU'nun kutusuna filan bakın, orijinal kablosu vardır. Belki 6+2 olmaması gerekiyordur kablonun.

Ben ekran kartına gelen güç kablosunda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Benden daha tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verebilirler.
Birazdan bilgisayarcıya götüreceğim umarım kartta sorun yoktur. Daha önce hiç pce ile açmadım sistemi acaba biostan pce ile başlatmayı mı seçeceğim

Kablo gerekli beslemeyi yapamıyordur. PSU'nun kutusuna filan bakın, orijinal kablosu vardır. Belki 6+2 olmaması gerekiyordur kablonun.
PSU nün kutusu köyde ben başka şehirdeyim alternatif bişeyler bulmam lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı