Çözüldü RTX 3060 The Witcher 3'te DLSS açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

enes yayla

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 12GB 192 BİT
Anakart
ASUS PRİME H610M-K
İşlemci
İ5 12400F
Arkadaşlar RTX 3060 ekran kartında The Witcher 3'te DLSS açılmıyor.

Bende diyorum pc çöp çıktı heralde 40-50 fps alıyorum dlss hiç fps arttırmıyor ne işe yarar daha bu... RTX açınca yerlerde sürünüyor. Birde bir şey fark ettim CPU GPU kullanımına baktım oyundayken GPU kullanmıyor tam %70'lerde tam kullansa uçacacak belki de. Neyse fulll artı full oynamayalım artık
150 FPS'den 80-90'lara düştüm umarım yakın zamanda düzeltirler 🙏. Size de tekrardan teşekkür ederim hocam iyi forumlar.

Bende diyorum pc çöp çıktı heralde 40-50 fps alıyorum dlss hiç fps arttırmıyor ne işe yarar daha bu... RTX açınca yerlerde sürünüyor. Birde bir şey fark ettim CPU GPU kullanımına baktım oyundayken GPU kullanmıyor tam %70'lerde tam kullansa uçacacak belki de. Neyse fulll artı full oynamayalım artık
Her şey ultra oyun 70 fpslere çıkıyor bir anda 40 fpsleri buluyor drop yiyor. Gpu kullanımına bakıyorum 60 70 diyor. Mercimek ! Yani bu nasıl optimizasyon kardeşim ! Bütün ayarlar ultra+ RTX kalite ve fg açık ama ekran kartını kullanmıyor oyun.

ĞĞĞ.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı