Arkadaşlar laptopumu aldım ve masaüstüm ile hiçbir işim kalmadı. 15 bine teklif geldi ve daha öncesinde 16 bine kadar teklif almıştım. Biliyorsunuz ETH %100'e yakın değer kaybetti ve mining kazançları adeta çakıldı. Sizce ne yapmalıyım? Yakında ETH miningi bitecek ve ortada kalmak istemiyorum, sizce 15 bin iyi bir teklif mi? Yoksa biraz daha beklemeli miyim 15.500/16.000'leri?
Çok kritik bir karar. Bence kazmaya devam edin. Hazır zorluk düşmüşken olabilidiğince ETH depolarsınız, değeri artınca da satarsınız. Ama 15 bin de az değil. 3060'lı bir sistem alıp kazım gücü yüksek sürücü ile hemen hemen aynı kazabilirsiniz bence.
Asus TUF-RTX3060TI-8G-GAMING 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Çok kritik bir karar. Bence kazmaya devam edin. Hazır zorluk düşmüşken olabilidiğince ETH depolarsınız, değeri artınca da satarsınız. Ama 15 bin de az değil. 3060'lı bir sistem alıp kazım gücü yüksek sürücü ile hemen hemen aynı kazabilirsiniz bence.
En başından beri planladığım buydu ama miningin bitmesi an meselesi. Kontratlar bitiyor ve yakında ETH miningi bitecek. Bu iki iki dört.
Onun dışında kartların fiyatlarının düşmesini istemiyorum çünkü direkt dolar alacağım, dolar artarsa alacağım dolar miktarı düşecek yine zararda olan ben olacağım.