RTX 3060 Ti 2K zorunlu mu?

8GB VRAM sebebiyle 2K monitörde herhangi bir aktivite yapabileceğinizi düşünmüyorum. Crash hataları başlayacaktır. Nitro+ RX 6700 XT tercihi veya 3080 daha güncel olacaktır.
3070 Ti 1 seneyi aşkındır 2K kullanıyorum ve 8 GB VRAM var. 3060 Ti ile VRAM konusunda GDDR6X olması gibi farkı var sadece. Şuan için hiçbir zarar görmedim ve gayette yeterli oluyor.

RTX 3060ti ekran kartım var, RDR 2'yi Hub Setting ayarlarıyla 4K 60FPS açıyor, bazı arkadaşlar 2K açmıyor demiş, uyandırayım açıyor, bir çok oyunda 4K rahat açıyor. Şimdi gelip kimse aksini iddia etmesin kalp kırmayalım.

Farazi konuştuğumu falan mı sanıyorsunuz anlamadım.
3060 Ti ve 3070 Ti çöp serisi 2K monitörde çökme hatasıyla karşılaşıyoruz. RTX 3060 ise bildiğin cw değil bobin çığlığı. Nitro+ RX 6700 XT ile 2K monitörde birçok oyunu Ultra ayarlarda oynadım. Bir sorun yaşamadım. Şu an 4070 Ti kullanıyorum. Tamamen FP32 TFLOPS upgrade.

RTX 3060 Ti ekran kartım var, RDR 2'yi Hub Setting ayarlarıyla 4K 60FPS açıyor, bazı arkadaşlar 2K açmıyor demiş, uyandırayım açıyor, birçok oyunda 4K rahat açıyor. Şimdi gelip kimse aksini iddia etmesin kalp kırmayalım.

3060 Ti ile 4K helal olsun hocam. Üretim hatası diyelim yine kalp kırmayalım.

3060 Ti ve 3070 Ti çöp serisi 2K monitörde çökme hatasıyla karşılaşıyoruz. RTX 3060 ise bildiğin cw değil bobin çığlığı. Nitro+ RX 6700 XT ile 2K monitörde birçok oyunu Ultra ayarlarda oynadım. Bir sorun yaşamadım. Şu an 4070 Ti kullanıyorum. Tamamen FP32 TFLOPS upgrade.

Hayırdır beni yalancı mı çıkartmaya çalışıyorsun? Youtube'dan izle bakalım, ya da ara beni whatsapp'tan görüntülü gör bakalım açıyor mu açmıyor mu. Hayırdır birader RDR 2 yi bitirdim o şekilde sen neyden bahsediyorsun.

Hayırdır beni yalancı mı çıkartmaya çalışıyorsun? YouTube'dan izle bakalım, ya da ara beni WhatsApp'tan görüntülü gör bakalım açıyor mu açmıyor mu? Hayırdır birader RDR 2'yi bitirdim o şekilde sen neden bahsediyorsun.

Üslubuna dikkat et, değerlerini aldığın FPS'i paylaşırsın biz de bakarız normal şartlarda bahsettiğin şey imkansıza yakın bir şey çünkü. Kahve ağzıyla konuşma bu forumda efendi ol.

Ortaya bir iddia atıyorsun o zaman attığın iddianı destekleyecek görseller atmanı söylüyorum belki insanlar faydalanır, hayır doğru değilse de yanlış bilgi diye raporlarız çünkü bir şey yarıştırdığımız yok. İnsanlara bilader demekle olmuyor.

Hayırdır beni yalancı mı çıkartmaya çalışıyorsun? Youtube'dan izle bakalım, ya da ara beni whatsapp'tan görüntülü gör bakalım açıyor mu açmıyor mu. Hayırdır birader RDR 2 yi bitirdim o şekilde sen neyden bahsediyorsun.
Olay açıp açmaması değil de VRAM kaynaklı 4K'da sıkıntı yaşanabileceği. 2K'da bile 8 GB VRAM'in ömrü dolmak üzereyken 4K ve 3060Ti yan yana anılmamalı diyor arkadaş kısacası. Yoksa açıp 4K oynayacağın oyunlar tabii ki olur VRAM limitine takılmadıkça. 6700XT ile GoW'u 4K 60-70 FPS arası oynadım ben de, oynatıyor yani. Yalnız 8 GB VRAM'in bundan sonra en baba kullanım alanı 1080p için olur. İleriyi düşünerek yapılan bir harcamaysa tabii ki. Yoksa şu an hala çoğu oyunu 2K'da 8 GB VRAM ile bile oynamak mümkün.

Yaklaşık 1 senedir kullandığım 3070 Ti ekran kartımda hiçbir sorun yaşamadım. Acaba benim kart 3070 Ti değil mi ? Ne kadar ilginç (!) Güncel oyunları 2K full ayarlarda oynamak yeterince çöp haklısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı