RTX 3060 Ti alarak hata mı yaptım?

Hogwarts Legacy 1080p ultrada 10 GB VRAM kullanıyor. Ayarları düşürerek oynayabilirsin. Duruma göre ayar yapacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazen bende diyorum hatamı ettim çünkü 2.el'de RX 6800 aldığım 6100₺'ye rahat bulunabiliyordu.

E arasında 20FPS ve 2 katı belleğe sahip olunca düşündürüyor hatamı ettim diye.

Yani açıkçası bakınca da RX6800 varken 6K'ya 3060 Ti almak mantıksız geldi şu anda.

Hogwarts Legacy 1080p ultrada 10 GB VRAM kullanıyor. Ayarları düşürerek oynayabilirsin. Duruma göre ayar yapacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallahi 6 GB yazıyor burada.

Hogwarts Legacy baz alınarak verilebilecek bir karar değil bu açıkçası zira Hogwarts Legacy'de bulunan DRM Denuvo sebebiyle optimizasyon sorunları mevcut. İlerleyen zamanlarda DRM Denuvo kalkınca daha stabil oyun olacaktır. O sebepten endişe etmenize gerek yok.

1080P'de götürecektir hocam merak etmeyin, Hogwarts Legacy'i baz olarak yorumlamayın optimizasyon sıkıntısı PUBG Beta ile yarışır derecede. RT ile nasıl olduysa oyun daha kötü gözüküyor.

Hayır, ikinci el alarak da iyi yapmışsın.

RTX 3070, 3070 Ti, 4060 ve 4060 Ti alanlar ve alacaklardan sana daha sıra gelmez 8 GB'ı kafaya takmak için. Oyuncuların büyük bir çoğunluğunu 8 GB ve altı VRAM'li kartlara sahip kişiler oluşturuyor.
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum 1080p 3060 Ti alacaktım, kafam karıştı. 12 GB 3060 öneren hocalarım da var.

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum 1080p 3060 Ti alacaktım, kafam karıştı. 12 GB 3060 öneren hocalarım da var.
8 GB VRAM yetersiz diye daha güçsüz bir karta geçilmez sırf VRAM'i yüzünden. İlla 12 GB kart alacaksan 6700XT var 3060Ti bandına. Hangi çözünürlükte kullanacaksın bu arada kartı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı