kejdurapa
Megapat
Daha fazla
Garip bir sistem toplama peşindeyim, salonda Xbox Series S var onu satıp casual bir sistem yapmak istiyorum malum 3 yıllık abonelik bitti ve yenilemek istemiyorum çünkü Steam kütüphanem Game Pass'den daha geniş. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Özellikle kızım kullanacak ama geceleri Tekken 7'de hanımı alaşağı edeceğim ayrıca hikaye ve coop oyun da niyetindeyim.
Şimdi elimde Palit RTX 3060 Ti var ve bu kartı besleyebilecek bir AMD işlemci bakıyorum AMD kullanıcısı değilim o yüzden detaylarına aşina değilim.
Uçuk olduğunun farkındayım ama 4K da sorun çıkarmayacak uygun fiyatlı bir Ryzen bakıyorum, Ryzen 5 5600 1080P'de iyi olduğunu biliyorum ama 4K da ne yapar bilmem.
Ve yine bu parçaları destekleyecek M.2 slotlu bir anakart.
Gözüme takılan şöyle;
ASUS Prime AP201 Micro ATX kasa.
ASUS Prime B450M K II.
Ryzen 5 5600.
Özellikle kızım kullanacak ama geceleri Tekken 7'de hanımı alaşağı edeceğim ayrıca hikaye ve coop oyun da niyetindeyim.
Şimdi elimde Palit RTX 3060 Ti var ve bu kartı besleyebilecek bir AMD işlemci bakıyorum AMD kullanıcısı değilim o yüzden detaylarına aşina değilim.
Uçuk olduğunun farkındayım ama 4K da sorun çıkarmayacak uygun fiyatlı bir Ryzen bakıyorum, Ryzen 5 5600 1080P'de iyi olduğunu biliyorum ama 4K da ne yapar bilmem.
Ve yine bu parçaları destekleyecek M.2 slotlu bir anakart.
Gözüme takılan şöyle;
ASUS Prime AP201 Micro ATX kasa.
ASUS Prime B450M K II.
Ryzen 5 5600.