RTX 3060 Ti elimde mi patladı?

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bazı arkadaşlar hatırlayacaktır. 4500 TL'ye 9 ay önce 3060 Ti almıştım. Ardından satmaya kalktığımda 15 bine kadar teklifler gelmişti. Satmalı mıyım diye konu açtığımda daha bu krizin devam edeceği satmamak gerektiği söylenmişti. Bende satmaktan vazgeçtiğim için bir süre mining yaptım. Şu an ise piyasa iyice düştü ve 3060 Ti'lı kasalar rahatlıkla 15K'ya bulunulabiliyor. Sizce ne yapmalıyım? Ekran kartına güvenerek laptop almıştım şimdi ise piyasa düştü ve ortada kaldım. Tekrar piyasanın yükselme ihtimalleri var mı? Genel olarak fikrinizi almak istedim, teşekkürler.

Ek olarak şu an satmak istesem ne civarlara gidiyor ne kadar zarar etmiş oldum?

Çektiği güce oranla en iyi kazım yapan kartlardan biri, kazım yapın. LHR ise Ravencoin ya da Ergo da kazabilirsiniz. İyi overclock ve undervolt ayarlarıyla çok kâr edebilirsiniz.

Niye elinde patlasın hala aldığın fiyatın üzerinde satılıyor. 15K teklife satmamak da kötü olmuş şimdi millet Amazon'dan 13K'ya 3080 Ti getiriyordu geçen hafta. Ama gidişat ne olur söylemek zor NVIDIA tarafında üretim azalacak deniyor bu fiyatları yukarı çekebilir, ufukta bir RX 6600 var her ne kadar farklı kulvarın kartı olsa da 3500 TL'den piyasaya girse üstündeki kartları kırar. Şimdi ne desem zor ama büyük paralara satmak pek kolay olmaz artık.

Satmaya değmez, onun yerine mininge devam edin.

Son zamanlarda mininge özel kartlar yapıldığı ve oyun ekran kartlarının firmalar tarafından mining engeli konulmaya başlandığı için fiyatının sürekli artmaya devam edeceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar selamlar, bazı arkadaşlar hatırlayacaktır. 4500 TL'ye 9 ay önce 3060 Ti almıştım. Ardından satmaya kalktığımda 15 bine kadar teklifler gelmişti. Satmalı mıyım diye konu açtığımda daha bu krizin devam edeceği satmamak gerektiği söylenmişti. Bende satmaktan vazgeçtiğim için bir süre mining yaptım. Şu an ise piyasa iyice düştü ve 3060 Ti'lı kasalar rahatlıkla 15K'ya bulunulabiliyor. Sizce ne yapmalıyım? Ekran kartına güvenerek laptop almıştım şimdi ise piyasa düştü ve ortada kaldım. Tekrar piyasanın yükselme ihtimalleri var mı? Genel olarak fikrinizi almak istedim, teşekkürler.

Ek olarak şu an satmak istesem ne civarlara gidiyor ne kadar zarar etmiş oldum?

1 yıla ekran kartı piyasası iyicene düşer bence.

Oyuncular ortalama 9 bin TL civarına 3070 Ti alabiliyor. Miningcilere yüksek bir fiyata satma imkanınız hala var ama oyun amaçlı adam kartınızı 2.el olarak düşünürsek 6-7 bin TL anca verir. Siz en iyisi kazıma devam edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı