İlanlara baktığımda en ucuz LHR olmayan kart 11850 TL ve Asus Dual modeli. Sizin kartınız Gaming X Trio olduğu için o fiyatlara rahatlıkla satabilirsiniz.Harbiden gider mi o fiyatlara?
İlanlara baktığımda en ucuz LHR olmayan kart 11850 TL ve Asus Dual modeli. Sizin kartınız Gaming X Trio olduğu için o fiyatlara rahatlıkla satabilirsiniz.Harbiden gider mi o fiyatlara?
Günlük 10 dolar hangi algoritmada kazandıryor?Hocam benim durum biraz farklı. Şu an yurtdışındayım eğitimim için bundan dolayı o kasa 7/24 mining yapıyor. Laptopu ise burada kullanıyorum.
Taksiti de ucu ucuna karşılıyor. Karlılık sürekli değiştiği için şu an günlük 10$ görünüyor eğer böyle giderse aylık kazanç 2000 TL+ üstüne çıkıyor.
Gülen arkadaşlar kart elimde gerçek olarak patlamadı.
LHR ne demek araştırmanızı öneririm. Biri tam güçte mining yapılabilen, diğeri doğru düzgün mining yapılamayan kart.Burada 2. eline 12-13K gider yazmışlar. İronik geldi konuyu görünce belirteyim istedim.
Low Hash Rate. Şimdi araştırdım ve sizi haklı buldum. 8.888 TL'ye satılan kart LHR imiş. Bilgilenmiş olduk. Teşekkürler.LHR ne demek araştırmanızı öneririm. Biri tam güçte mining yapılabilen, diğeri doğru düzgün mining yapılamayan kart.
Yanlışlıkla 120 Mh/s olarak bakmışım. RTX 3060 Ti aylık 150$ getiriyor şuan.Günlük 10 dolar hangi algoritmada kazandıryor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.