RTX 3060 Ti GDDR6X sistem alınır mı?

Bütçe
0-30000
Sanırım her şeyi farklı bir yerden almak gerekir. Yani neden olmasın. Nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Ayrıca 2.el konusunda sıkıntı olmaz mı?

Param Güvende vb. ile alırsanız sorun olmaz.
Fazla derseniz biraz daha düşebiliriz.

360mm sıvı soğutma kullanılmayacak ise o kasayı almanın mantığı yok,onun yerine daha düşük fiyatlı bunlar alınabilir :

360mm sıvı soğutma kullanılmayacak ise o kasayı almanın mantığı yok,onun yerine daha düşük fiyatlı bunlar alınabilir :
Sistemin Monitör ile birlikte 30.000'i geçmemesini amaçlıyordum. 1TB SSD yerine 500GB tercih edebilirim. Monitör ise 3.000 civarlarında daha uygun olur gibi duruyor.

Ne kadar tuttu?
Kasa ve SSD düşürülebilir.

Ne kadar tuttu?
Kasa ve SSD düşürülebilir.

27.385 TL tutuyor. Monitör dahil değil. Ayrıca bütçem 30.000 TL olsa da ailemden fazla para almak istemiyorum. Bundan dolayı Monitör ile 26.000-27.000 ancak kabul edilebilir gibi duruyor.

Son düzenleme:
Monitör dahil 29.8K tutuyor.
RAM sonradan 32 GB yapılabilir, daha yeni yeni öğrenmeye başladığınız söylediniz,16 GB RAM şuan yeterli.

Bütçeye monitör dahil olmasa gerçekten şahane bir sistem toplanabilirdi,neyse yapacak birşey yok.
Bu sistem kötü değil, iş ve oyunlarda her türlü tatmin eder.

Son düzenleme:
Monitör dahil 29.8K tutuyor.
RAM sonradan 32 GB yapılabilir, daha yeni yeni öğrenmeye başladığınız söylediniz,16 GB RAM şuan yeterli.

Bütçeye monitör dahil olmasa gerçekten şahane bir sistem toplanabilirdi,neyse yapacak birşey yok.
Bu sistem kötü değil, iş ve oyunlarda her türlü tatmin eder.
Çok teşekkür ederim. Bütçeye uygun güzel bir sistem oldu. Emeğinize sağlık Merdo34 ve Yapiz.

Çok teşekkür ederim. Bütçeye uygun güzel bir sistem oldu. Emeğinize sağlık Merdo34 ve Yapiz.
Cebinize kalan 200 TL üstüne 50 TL daha koyarak bu kasayı almanız daha iyi olur,daha kaliteli bir kasa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı