RTX 3060 Ti hazır sistem 13.499 TL!

  • Konuyu başlatan f0ze
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2B
RTX 3060 Ti kullanıyorum 200W çekiyor bir sorun olacağını sanmıyorum. i5 11400'de darboğaz denilecek kadar bir durum olmaz. Ryzen 5 5600X ile kullanıyorum. Bu paraya kıyan bi zahmet işlemciyi de değiştirir bir tık farkla. Bir şeylere yorum yapacağım diye işi abartmanın gereği yok. Gayet güzel bir sistem bence. Umarım güvenilirdir.
 
550W ve kaliteli bir PSU fazlasıyla yetecektir, ben 6700XT karta bağladım 550W PSU'yu, ayrıca dar boğaz yapmaz onun yaptığı dar boğaz anca "hıh" dedirtir.
 
550W yeterli ama hiç geleceğe dönük değil bence. Çok da bir fiyat farkı yok, keşke 650W koysalarmış. Sıvı soğutucunun olması da çok gerekli değil gibi.
 
@Power Supply Unit takılmışlar güç kaynağına. 5 yaşındaki kartla 1 yaşını doldurmamış kartın güç tüketimi bir mi olur? RX 570'in TDP'si 150W, 6600 XT 160W oyunlarda 130W ancak çekiyor misal. Eski kartlar cayır cayır güç çekerdi. GTX 980 Ti senin kartla aynı gücü çekiyor misal.
 
@Silinen üye RTX 3070 ile Ryzen 5 5600X kullanan ve sonrasında sistemi satan biri olarak. Neredeyse benzer darboğaz seviyeleri olacak diyebiliriz. Tecrübeniz yok ise abartılı yorumlarda bulunmanız doğru değil.

@LittleGuy fazlasıyla yeterli olacaktır.
Beni rahatsız eden bu siteyi bu kadar savunuyor olman.

Bu sistemi almak varken neden ne olduğu belirsiz güvenirlik derecesi olmayan bir yerle alış veriş yapayım ki ?
 
550W yeterli ama hiç geleceğe dönük değil bence. Çok da bir fiyat farkı yok, keşke 650W koysalarmış.

Gayet geleceğe dönük. Teknoloji ilerledikçe, nanometre düştükçe güç tüketimi başına performans artar. 750-850W gold/plat ile RTX 3090'lı high-end sistemleri besliyorsun bugün.
 
Arkadaşlar kimseye zorla alın demiyorum. Sadece ihtiyacı olan arkadaşlar var ise sistemi incelesin hoşuna giden kişiler sistemin alıp ihtiyaçlarını gidersin diye paylaştım. Kısaca her birey kendi inceleyip alabilir.
 
@Silinen üye bir sürü oradan sistem alan insan var, sizin alışveriş yapmadan bu yorumu yapmaya hakkınız yok.
 
@kino YouTube kanalı olan bir kişi bende yakın zamanda denk geldim. Kaliteli sistemler çıkarabiliyor.

@LittleGuy böyle olması daha iyi seçenek ne kadar çok olursa o kadar fazla kişi ihtiyacını daha rahat giderebilir.
 
@kino YouTube kanalı olan bir kişi bende yakın zamanda denk geldim. Kaliteli sistemler çıkarabiliyor.

@LittleGuy böyle olması daha iyi seçenek ne kadar çok olursa o kadar fazla kişi ihtiyacını daha rahat giderebilir.

Sponsorluk ve stok eritmek için 3 oda 1 salon kasaya 120mm sıvı soğutma koyup, işlemcinin F harfini kırpıp 20 dakika hikaye anlatmak biraz abes kaçıyor. Yine de fiyatına göre oldukça güzel sistem tabii ki DRAM'li NVMe, ATX anakartları her sistemde göremiyoruz maalesef özellikle de bu bütçede.
 

Geri
Yukarı