RTX 3060 Ti için model önerisi

felixtechnology

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba RTX 3060 Ti için Gigabyte modeli mi daha iyi yoksa MSI modeli mi? Aynı şekilde RTX 2060 için de hangisi daha iyidir? Ayrıca aralarında çok fark var mı? Teşekkürler.

MSI Suprim X modeli ise tercih edin yoksa Gaming X serisi rakiplerine oranla daha kötü bir soğutma performansı var.
RTX 2060 da ise Windforce modelinden uzak durun, kronik sorunlu.

MSI Gaming X gayet başarılı. Ortalama 55 derecede çalışıyor. Frekans olarak da en yüksek frekansı veren herhalde MSI Gaming X'di. Ben gayet memnunum size de eğer bulabilirseniz öneririm.

MSI suprim X modeli ise tercih edin yoksa Gaming X serisi rakiplerine oranla daha kötü bir soğutma performansı var.
RTX 2060 da ise Windforce modelinden uzak durun, kronik sorunlu.

Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC bu model mi daha iyi yoksa suprimx mi ayrıca RTX 2060 da hangi model daha iyidir bu arada ASUS'tan bahsetmedim ASUS'u bu ikisine göre önerir misiniz?​

Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC bu model mi daha iyi yoksa suprim x mi ayrıca RTX 2060 da hangi model daha iyidir bu arada ASUS'tan bahsetmedim ASUS'u bu ikisine göre önerir misiniz?

RTX 3060 Ti de soğutma performanslarını sıralamak gerekirse;
ASUS ROG> MSI Suprim X> Gigabyte Gaming OC şeklinde olacaktır.

RTX 2060 da bütçenize göre Palit, Asus, Zotac tercih edebilirsiniz.

RTX 3060 Ti de soğutma performanslarını sıralamak gerekirse;
ASUS rog> MSI suprim x> Gigabyte Gaming OC şeklinde olacaktır.

RTX 2060 da bütçenize göre Palit, ASUS, Zotac tercih edebilirsiniz.

Bulduğum hazır sistemde Gigabyte OC modeli var ondan pişman olur muyum çok fark var mı rakiplerine göre teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı