RTX 3060 Ti ile EA FC 25 donuyor

carcosa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba FC 25'i Online oynarken yaptığım ilk 2-3 maçta sorunsuz şekilde oynuyorum ama sonrasındaki maçlarda oyun zevkini etkileyecek şekilde takılmalar oluyor. Ping ile ilgili değil 25-60 arası max ping değerleri alıyorum. Acaba sistemimde mi bir sorun var? AMD Ryzen 5 5600 / 3060 Ti 8G / 16 GB RAM var. Yeterli olması gerekmiyor mu normal şartlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminde bir sorun yok oyun sorunlu hatta ilk bir iki maçı sorunsuz oynuyorsan şanslısın. Oyuna getirilen son güncellemeden sonra bütün PC oyuncuları kasma donma yaşıyor EA forumunda 2000 küsür yorumlu konu var herkes şikayetçi.

Sisteminde bir sorun yok oyun sorunlu hatta ilk bir iki maçı sorunsuz oynuyorsan şanslısın. Oyuna getirilen son güncellemeden sonra bütün PC oyuncuları kasma donma yaşıyor EA forumunda 2000 küsür yorumlu konu var herkes şikayetçi.
oyuna gelen güncelleme ve sonrasındaki forumlar hakkında bir gelişme var mı 17 gündür bir şey değişir dedim ama patch gelmemiş oyuna geri dönmek istiyorum ama rtx4070 ile bile donuyor sürekli düzelteceklerine dair bir haber twit yok mu hiç

oyuna gelen güncelleme ve sonrasındaki forumlar hakkında bir gelişme var mı 17 gündür bir şey değişir dedim ama patch gelmemiş oyuna geri dönmek istiyorum ama rtx4070 ile bile donuyor sürekli düzelteceklerine dair bir haber twit yok mu hiç
Son bir kaç gündür çok bakmadım ama hala şikayet edenler vardı şirketten ne bir açıklama ne bir düzeltme yok en son 1 GB güncelleme verdiler yine düzelmedi. Bu sene pek oynamadım oyunu iyiki de oynamamışım en son bir iki maç atayım diye açtım deli saçması teklemeler kasma falan mahvetmişler oyunu. İyiden iyiye her sene kötüye gidiyor helal olsun yapıyorlar bu işi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı