RTX 3060 Ti LHR ile kazım yapılır mı?

Sizdeki 3060 mı 3060ti mı önce buna bir karar verin. Her postunuzda farklı bir şey yazıyorsunuz. 42 gördüğünüz için ti varsayıyorum. Ben nbminer ile kazıyorum ve en iyi sonuçları burada elde ettim. Direkt havuz ve cüzdan kodunuzla kazabilirsiniz.

3060 ti yazım yanlış olmuş bu tavsiye ettiğiniz değerler hive os içinmi onu soruyorum hocam siz hynix bellekler ile 43 mhs hive os dan mı alıyorsunuz teşekkürler

Hocam anlamadım gitti bendeki karttanmı nedir 40' ı göremedim daha sanal bellek falan başka bi ayar yapıyormusunuz nvidia driver sürümü son sürüm ondan olurmu sizdeki sürüm ne acaba?
Windows afterburner ayarları ile alıyorum.

Bende de 3060ti var. Hynix bellekler ile, ETH 40.20 mhs, Rvn 28.20 Mhs alabiliyorum. Power limit ve Core Clock düşürünce Mhs düşüyo, Memory Clcok da 850'den fazla veremiyorum ne yazik ki.

Dosya Ekleri

• adasdada.png
    450,4 KB · Görüntüleme: 137
Memory 900 den sonra benim Nbminer hata veriyor. 1000 de direk ekranda karıncalanma oluyor.
Power limit de 72 altına indiğinde gpu clock aşırı dalgalanma yapıyor. Hash düşüyor.

Memory 900 den sonra benim Nbminer hata veriyor. 1000 de direk ekranda karıncalanma oluyor.
Power limit de 72 altına indiğinde gpu clock aşırı dalgalanma yapıyor. Hash düşüyor.
Nbminer diğer kazım programlarına göre daha düşük memory clock verin diyor. Örneğin diğer prog da 1100 de aldığınız hashi orada 900 de alıyorsunuz. Doğal olarak 950 yapınca çöküyor.

Tavsiyem Power limit 70
Core clock -105
Memory clock 940 olarak deneyin. Eğer crash yerse 920 olarak deneyin. Tekrar yerse 900 olarak deneyin. Sonucu paylaşın bakalım kaç alacaksınız.
(Mining devam ederken yapmayın. Miningi kapatın ayarları uygulayın. 10 saniye sonra miningi başlatın ve 10 dakika izleyin.)
Bende de 3060ti var. Hynix bellekler ile, ETH 40.20 mhs, Rvn 28.20 Mhs alabiliyorum. Power limit ve Core Clock düşürünce Mhs düşüyo, Memory Clcok da 850'den fazla veremiyorum ne yazik ki.
Ben sabit 43.5 alabiliyorum hynix ile.
Power limit 70
Core clock -105
Memory clock 940

Miningi durdurup bu ayarları uygulayın ve 10 saniye sonra tekrar başlatıp gözlemleyin.

Nbminer ile ETH da en fazla 40.99 mhs görebildim. Power limiti yavaş yavaş arttırayım mı hocam sizce?
Düzeltme: Error verdi.

Nbminer ile ETH da en fazla 40.99 mhs görebildim. Power limiti yavaş yavaş arttırayım mı hocam sizce?
Düzeltme: Error verdi.
Aynı model aynı bellek dahi olsa her kartın ayarları farklı. O yüzden internetten baktıklarımız yakın tahminler verir. Sizin 3060ti hynix bellek X ayarlarda hiç sorun yaşamazken ben o ayarlarda stabilite tutturamayabilirim. Deneyerek bulmak tek tek takip etmek gerekiyor.

Dediklerimi uygulayın lütfen. Mining programını kapatın.
Power limit 70
Core clock -105
Memory clock 900
Fan manuel 53 derece civarlarını geçmeyecek şekilde.

Bu ayarları yapıp kaydettikten sonra eth dosyasını düzenle deyin. -log kısmından sonra boşluk bırakıp -lhr-mode 1 yazın ve kaydetip kapatın. Programı başlatın. Arkada oyun chrome hiçbir şey açık kalmasın. 6-7 dakika takip edin. Tekrar crash verirse sadece memory clocku 900 den 875 e çekin. Tekrar 6-7 dakika takip edin. Tekrar crash verirse 850 ye çekin ve aynı şekilde takip edip sonucu paylaşın. Bu ayar değişikliklerini yaparken miningi kapatıp ayarları uygulayıp tekrar sıfırdan başlatın.

İfadeler: SCN
Bunun dışında memory arttırırsam çöküyor. Powerı düşürürsem Hash stabil olmuyor. Benim ekran kartı memory leri bu kadar kaldırıyor heralde. GPU dalgalanmaları kafamı karıştırıyor. Yoksa değerlerden memnunum. Birde HiveOS deniyecem sonra bakalım ne olacak bilgi veriririm.

Birsorum daha olacaktı,
Benim diğer 5600 xt bağlamak için powerda başka 8 pin giriş yok. Modüler Termaltake 750 w eski bir PSU var. 6 pin PCI-ex leri 8 pine çevirerek mi kullansam. Yoksa 8pin çoğaltıcımı kullanayım ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    176,1 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…