RTX 3060 Ti LHR ile kazım yapılır mı?

Bu kart ile ETH kazımında yaklaşık 30MH/s alırsın. NBMiner yazılımında - lhr komutu ile bu miktar artabilir.

Bu kart ile ETH kazımında yaklaşık 30MH/s alırsın. NBMiner yazılımında - lhr komutu ile bu miktar artabilir.

Peki bu sitedeki en anlama geliyor ?

LHR kartlarda mining yapılmaz. Arkadaş yanlış yönlendirme yapıyor. Oyun için alınır.
3080ti ile çatır çatır yapıyorum hem de :D
LHR kartlarla madencilik yapılır. Ancak 3080 LHR veya 3080 Ti LHR kartlar 45-55 Mhs ile kazım yaparken 3060 Ti kartın 40-45 civarı vereceğini sanmıyorum.
Mesela bu da yanlış bilgi, 3080 Ti 77 Mh/s ile 84 Mh/s arası veriyor. LHR kartlarla Ethereum kazmaktansa alt coinleri kazmak daha mantıklı. Getirisi ve enerji tasarrufu yüksek. Sıcaklık kontrolü de daha iyi alt coinlerde.

3080ti ile çatır çatır yapıyorum hem de :D

Mesela bu da yanlış bilgi, 3080 Ti 77 Mh/s ile 84 Mh/s arası veriyor. LHR kartlarla Ethereum kazmaktansa alt coinleri kazmak daha mantıklı. Getirisi ve enerji tasarrufu yüksek. Sıcaklık kontrolü de daha iyi alt coinlerde.
Üşenmedim bendeki 3080 Ti ile denedim hocam. Ethereum için 55 Mh/s ile kazıyor.

Genel olarak Ethereum kazıldığı için onun üzerinden gittim ben. Belki alt coinlerde dediğiniz değeri veriyor olabilir. Ancak ETH için dediğim değeri alıyorum. Yanlış bilgi değil kanıt istiyorsanız atabilirim.

Son düzenleme:

Genel olarak Ethereum kazıldığı için onun üzerinden gittim ben. Belki alt coinlerde dediğiniz değeri veriyor olabilir. Ancak ETH için dediğim değeri alıyorum. Yanlış bilgi değil kanıt istiyorsanız atabilirim.
Hocam aynı kart ile ben de madencilik yapıyorum, dilersen ben de atayım. Olabilecek en düşük değeri alıyorsun, kartı takıp direkt çalıştırmıyorsun zaten, bunun için yapılan OC ayarları var, ki çoğu miner programı LHR kartların kısıtlamalarını artık Bypass edebiliyor, bu şekilde optimal ayarlarla yüksek Mh/s'lara çıkabiliyor kartlar, bilgi yanlış olmasa da yönlendirme yanlış olmuş diyelim.

Bu miner ile dener misiniz? -lhr 100 kodunu ekleyin.

Bu miner ile dener misiniz? -lhr 100 kodunu ekleyin.
Dediğini indirdim hocam ancak -lhr 100 kodunu nereye eklemem lazım bilmiyorum.

Düzenleme: Yaptım hocam. 102.6 Mh/s ile kazıyor. Ekran kartı sıcaklığı 60 derece. Kullanımı %5-6. Kullanımı neden bu kadar az anlayamadım.

Son düzenleme:

Düzenleme: Yaptım hocam. 102.6 Mh/s ile kazıyor. Ekran kartı sıcaklığı 60 derece. Kullanımı %5-6. Kullanımı neden bu kadar az anlayamadım.
Kullanıma nereden bakıyorsunuz?
Bir de güç kullanımı ne kadar acaba?

Görev yöneticisinden bakıyorsanız normal düşük görmeniz. Çoğu miner Cuda kullanıyor, faq kısmında da bunu belirtiyor.
Örnek;
Windows says my GPU usage is very low, is this normal? Yes, T-Rex uses CUDA to work with your GPU so Windows task manager doesn't properly report useage.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı