RTX 3060 Ti PC görüntü donuyor ve klavye mouse çalışmıyor

backlife

Kilopat
Makaleler
1
RAM
32GB, CL16, 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro
Ekran kartı
RTX 3060 Tİ Gaming X Trio
Anakart
B460 Tomahawk
İşlemci
i5 10600
Merhaba, sistemimdeki RAM'i, ekran kartını ve PSU'yu değiştirdim. 2 gündür PC boştayken donmaya başladı. Donduğu esnada görüntü oluyor ancak klavye ve mouse hiçbir şekilde işlevini yerine getirmiyor, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor. Klavye ve fareyi PC'den söküp takınca ışıklar da gidiyor geri gelmiyor. PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Neden olabilir? (RAM testi yaptım bir şey çıkmadı)

Merhaba, sistemimdeki RAM'i, ekran kartını ve PSU'yu değiştirdim. 2 gündür PC boştayken donmaya başladı. Donduğu esnada görüntü oluyor ancak klavye ve mouse hiçbir şekilde işlevini yerine getirmiyor, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor. Klavye ve fareyi PC'den söküp takınca ışıklar da gidiyor geri gelmiyor. PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Neden olabilir? (RAM testi yaptım bir şey çıkmadı)

RAM dolduğu veya tepki veremediği için sistem donuyor gibi geldi bana. Emin değilim. RAM'lerden birisini çıkarın ve öyle deneyin. Sonra slot değiştirin öyle deneyin. RAM kullanımını da kontrol edin tabii. Virüs falan bulaşmış olabilir. Diğer sistem parçalarının da kullanım değerlerini kontrol etmekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı