RTX 3060 Ti satışa çıktı

Bu İtopya'nın yatacak yeri yok! 😂
Onlar iyice şımardılar artık ve bi numaraları kalmadı ki. Gerçekten yatacak yerleri yok. Aynı mevzuyu 3070'de de yaptılar. Bildiğin keriz yolma operasyonu düzenliyorlar. Bir kez alışverişim oldu o da başka hiç bi yerde satış yapmıyorlardı onlar hariç onuda ordan aldım allahtan sorun çıkmadı. Bir daha da tövbe ettim açıp bakmıyorum bile. Ne hizmet ne satış sonrası destek ne de fiyat konusunda hepsi hikaye. Geçen Vatan'la fiyatlarını karşılaştırdım da (Vatan hani Türkiye'de en pahalıya satan firma) Vatan'dan bile daha pahalıydı fiyatları.
 
Palit'in 3 fanlı modeli önümüzdeki yaza kadar 4-5 arası bir fiyata düşer umarım. Ayrıca 2 fanla soğuyabileceğini sanmıyorum neden bu kadar fazla 2 fanlı model var anlamadım.
Bana kalırsa yeterli.
Fiyatı tam olarak harika, gayet iyi bir fiyat ve performans. Gamegaraj'ın fiyatları tabii, İtopya kazık her zaman olduğu gibi. Gamegaraj çok iyi fiyatlara sattı ve satıyor 30 serisi kartları.

İnceleme isteyenler için LinusTechTips'in incelemesi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben olsam başka incelemeler de beklerdim.

Bu arada dipnot geçeyim, Teknobiyotik ilk 3060 Ti koyanlardan idi Galax modeli ve 5100 küsür TL'ye koydular. Şimdi ise fiyat kırıp 4500 küsür yapmışlar XD.

@RPM Koş koş, iyi haberler.
An itibariyle temin edilememektedir. Stok geldiğinde Galax da iyi bir tercih olabilir. GTX 10 serisinden beri sevmişimdir. Fiyatı çok uygun ve daha hiç sorun çıkartan modelini görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı