RTX 3060 Ti satışa çıktı

Şaka ise komik, değilse daha da komik.
Ne mutlu sana, aldığın cevabı beğenmeyeceksen pişman olmalı mıyım diyerek başka üyelerin fikirlerini sorma derim.
Edit: Sizin gibilerle uğraşmaktan bıktığım için Sosyal'e ayda yılda bir giriyorum, keşke engelleme butonu olsa da tek tek hepinize bassam bloğu.

Ne mutlu sana, aldığın cevabı beğenmeyeceksen pişman olmalı mıyım diyerek başka üyelerin fikirlerini sorma derim.
Edit: Sizin gibilerle uğraşmaktan bıktığım için Sosyal'e ayda yılda bir giriyorum, keşke engelleme butonu olsa da tek tek hepinize bassam bloğu.
Yok hocam o yüzden değil. 6 ay oldu nasıl iade edeyim? İade etme hakkım olsa koşarak iade ederdim ve 3070 alırdım.
Not: Kırdıysam özür dilerim.

Bugün itopya Beylikdüzü şubesini aradım bekleyenler arasındaki sıranız 90 dedi. Kartların çabuk bitmesi normaldir.
Bekleyen sırası büyük bi yalan itopya musteri hizmetlerinde. Herkes telefonu actıgında 89. sırada oldugunuz söyleniyor, siparişleri 25 gündür kargoya verilmeyen arkadaşlar var ve muhattab bulmak cok zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı