RealisticSir
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar yakın zamanda Ryzen 5 5600X ve 3060 Ti bir oyuncu sistemi topladım. Uzun süredir bu sistem için 2K monitör arıyordum. Konular açtım fakat yine de karar veremedim. Fakat bugün ya da yarın almayı düşünüyorum. İki monitör arasında kaldım.
Monitörler:
www.itopya.com
www.akakce.com
Dediğim gibi bu 2 monitör arasında kaldım. Birisi Amazon'da diğeri ise İtopya'da. Amazon'un zaten güvenilirlik hakkında bir şüphesi yok. Fakat İtopya müşteri hizmetleri hakkında kötü şeyler duymuştum ama monitör indirime girmiş ve normaline göre çok daha ucuz. Eğer İtopya'dan alırsam bozuk veya 2.el olma gibi bir olayla karşılaşır mıyım yoksa güvenilir midir? Kısacası çok arada kaldım fakat sonunda seçenekleri 2'ye kadar düşürdüm. Sizce hangi monitörü almalıyım?
Monitörler:

ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27" 170Hz 1ms HDMI DP G-Sync FreeSync HDR10 WQHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27" 170Hz 1ms HDMI DP G-Sync FreeSync HDR10 WQHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG27AQ1A ITOPYA'da

LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.