RTX 3060 Ti sistem sistem alınır mı?

Kesinlikle alınmaz. Trendyol gibi yerlerden sistem bakmamaya çalışın. Bunun gibi kazık oluyorlar.

Bir açıklık getirmek istiyorum bu konuya. İtopya, Gaming Gen TR gibi sitelerin ben de farkındayım arkadaşlar ama bu sistemin base fiyatı 28.8k ve peşin taksit. Benzer sistemler daha ucuz görünebilir ancak taksit faiziyle 30k görüyorlar.

Bir açıklık getirmek istiyorum bu konuya. İtopya, Gaming Gen TR gibi sitelerin ben de farkındayım arkadaşlar ama bu sistemin base fiyatı 28.8k ve peşin taksit. Benzer sistemler daha ucuz görünebilir ancak taksit faiziyle 30k görüyorlar.
Hocam sırf peşin fiyatına taksit var diye böyle bir sistem alınmaz. İçindeki bileşenler belirsiz. Ve fiyatıda oldukça pahalı. Muhtemelen içindeki PSU anakart kötü modeller.

M.2'yi 1TB, anakartı da Gigabyte seçersin üstüne de bir buçuk Adana mis.
1752261729768.png

Kasanında değişmesi gerek.

Buna bu fiyatı vermek yerine 30k öderim çok daha iyi f/p bir sisteme.

Peşin diye 28.5k verip 3060 Ti gibi yıllanmış ekran kartlı sistemi almak yerine 5060'lı sistemi 30K'ya alırım daha iyi arada 2 nesil var. RTX 40-50 serisi.

Hocam sırf peşin fiyatına taksit var diye böyle bir sistem alınmaz. İçindeki bileşenler belirsiz. Ve fiyatı da oldukça pahalı. Muhtemelen içindeki PSU anakart kötü modeller.

Eki Görüntüle 2532768

Kasanında değişmesi gerek.

Aynen ama oraya bakmadım. Bu arada MSI parçalar istiyorsa o da var 28K'ya şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı