Çok yüksek grafiklerde oyun oynamıyorum. Bir tek yüksek grafikli olan Cyberpunk'a başlayacağım bir de GTA V, CS:GO, LoL ve PUBG gibi oyunlar oynuyorum o yüzden sandığım kadar darboğaz rahat olur.
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.170,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power HPE-600BR-A12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 898,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
8 GB RAM yetersiz kalacağını düşünüyorum hele 3060 Ti ve 3700X ile. 600W PSU ucu ucuna yetiyor ama yine de okey, fakat bütçeyi bu haliyle aşıyor. Yine de teşekkürler.
Fiyatı 14 küsurdü zaten bende bekliyorum ama 12.500'de benim bütçem var acele etme dolardan dolayı kartları piyasaya adam gibi sürmediler ne olacağı belli olmadığı içim ülkemizde biraz daha beklemesin bence.
Deluxe 5t10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3070 ekran kartlıDeluxe 5T10-RTX3070 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !