RTX 3060 Ti sistem toplama vs. Hawk V2 vs. Skywalker 7A

2K ve 4K da oynadığınız zaman özellikle işlemcinin çekirdek sayısı önemli olabiliyor.

Örnek olarak şu videoya bakabilirsiniz. Tıkla.
Çekirdek önemli diye R5 5600X yerine R7 3700X seçilirse:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi topladığım sistemi direk alayim mi? Yoksa kendi tooladığım sistemi 5500 XT gibi bir farkla alayim mi? Şu an 3060 Ti stokta var etherinde düşeceğini düşünmüyorum öyle yaparsam bir daha stok bulamam diye korkuyorum.

Kendi topladığım sistemi direk alayim mi? Yoksa kendi topladığım sistemi 5500 XT gibi bir farkla alayim mi? Şu an 3060 Ti stokta var etherinde düşeceğini düşünmüyorum öyle yaparsam bir daha stok bulamam diye korkuyorum.
Açıkçası 4800 TL'lik bir karta 8500 TL vermeye gönlüm el vermez. Üretim arttığında veya GameGaraj gibi sitelerin stokları çoğaldıkça bulabileceğinizi düşünüyorum.

Stoklar yenilenene kadar görüntü almak veya ufak tefek oyunları açacak bir ekran kartı. İsterseniz 5500 XT bir kart alıp stoklar gelince satabilirsiniz.

Ne çıkarmam gerek bu videodan?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İzlerseniz anlatıyor efendim.

O kadar zamanım yok. 2 hafta içerisinde ne yapayım?
Sizin yerinizde olsam 2. el 2080S bakardım. Veya dediğim gibi idareten 5500 XT tarzı bir kart alabilirsiniz.
İzlerseniz anlatıyor efendim.
Benim attığım videoyu da bir izleyin isterseniz. 😉

Sizin yerinizde olsam 2. el 2080S bakardım. Veya dediğim gibi idareten 5500 XT tarzı bir kart alabilirsiniz.

Benim attığım videoyu da bir izleyin isterseniz. 😉

2080 superli Qp sistemi var. Birfe galiba 2080 super N11 hepsiburada gibi sitelerde satılıyordu ama güvenilirmi bilmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı