RTX 3060 Ti sistem toplama

Kardeşim selam biraz piyasa araştırması yaptım. Dün sana en son attığım sistemin fiyatı çok iyi. Stok sorunlarının düzelmesine daha en az 1- 1.5 yıl olduğunu varsayarsak çok büyük bir fırsat var elinde. Bence sen sıvı soğutma eklemeden al, çünkü R5 5600X ile gelen stok soğutucu gerçekten kaliteli. Zaten herhangi bir darboğaz olmayacağı için overclock yapmana gerek kalmayacaktır. İleride istersen kendine NZXT, ROG gibi kaliteli markalı sıvı soğutucular alabilirsin. Eğer yok sıvı soğutma şart dersen kendine farklı bir sıvı soğutma alıp montajlamanı tavsiye ederim. Saygılar. (ekte sana tavsiye ettiğim sistem donanımlarını oluşturdum)
Teşekkürler, sıvı soğutma eklemeden alıp başka yerden satın alarak eklemek bana da mantıklı geliyor, nasıl yapılacağını bilmiyorum ama internetten bulabileceğime eminim. Bu şekilde almak dediğiniz gibi mantıklı.

Şöyle değişiklikler yaptım:

Yanına fuma 2 alırsan cpu soğutucu olarak ya da sıvı istiyorsan silverstone pf240 ya da arctic freezer 240 mis gibi sistem

Eki Görüntüle 1153050
İtopyadan satın almak istemiyorum, bu kasada ayrıca psu kalitesiz, anakart değiştirilemiyor. İtopyadan daha önce alışveriş çok yaptım, genel olarak ekipman aldım. Bunlarda sorun çıkmamasına rağmen genel olarak güven vermeyen bir firma benim için.
Hocam T25 yeterli olur mu bu sisteme, T35 olunca biraz aşıyor
Bütçem şuan için esnek, toplam 15000 e gelirse daha iyi olur ama 17000 olursa da verebilecek durumdayım. O yüzden bir kaç ekipmandan kısmaktansa kaliteli olsun uzun süreli olsun diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı