RTX 3060 Ti sisteme kasa önerisi

Teşekkürler dostum diğer cevaplarla birlikte inceleyeceğim.

Onu sonradan bende fark ettim. 150 TL değil 2 katına yakın oluyor fiyat ama 500 lükte indirim var herhalde 500'ü seçerim belki harddisk almayıp 1 TB SSD alırım bilemiyorum.

500 lüğün fiyatı biraz artmış, 250 liğin düşmüş şu an biraz daha dengeli. Bir ara 250'lik 375-400 arası gidip geliyordu, 500'lük 500-525 arası gidip geliyordu ondan öyle söyledim.

MSI MAG FORGE 100M kullanıyorum. Kasanın uzunluğu kısa(yüksekliği değil). PSU ile HDD kafesini zor kullanırsınız. Benim PSU tam modüler, kablolar ince ve enli olduğu halde zar zor sığdırdım. Ekran kartı sabitlemek için vida yuvaları sorunlu. Anakartı monte ettiğin yükseltili vida yuvalarından bazıları boşta dönüyor. Anakartı vidalarken bazı vidalar yarım girmişken boşta dönmeye başladı. O vidaları ne sıkabiliyorum ne de sökebiliyorum. Anakartı diğer vidalar tutuyor. Önermem. Forumda herkes öneriyor ama o kasada sistem kurdular mı bir sorun lütfen.
Daha üst seviye kasalara yönelin. Cooler Master TD500 öneririm. Bütçem yetmez dersen Sharkoon TG6 öneririm. 1 ay önce klandan arkadaşım topladı. Çok memnun.

@DjKedi DJ kedi dönmüş. 😍

Bu arada sistemin biraz dengesiz olmuş.
Anakart ve psu yu değiştireceğim.
MSI MAG FORGE 100M kullanıyorum. Kasanın uzunluğu kısa(yüksekliği değil). PSU ile HDD kafesini zor kullanırsınız. Benim PSU tam modüler, kablolar ince ve enli olduğu halde zar zor sığdırdım. Ekran kartı sabitlemek için vida yuvaları sorunlu. Anakartı monte ettiğin yükseltili vida yuvalarından bazıları boşta dönüyor. Anakartı vidalarken bazı vidalar yarım girmişken boşta dönmeye başladı. O vidaları ne sıkabiliyorum ne de sökebiliyorum. Anakartı diğer vidalar tutuyor. Önermem. Forumda herkes öneriyor ama o kasada sistem kurdular mı bir sorun lütfen.
Daha üst seviye kasalara yönelin. Cooler Master TD500 öneririm. Bütçem yetmez dersen Sharkoon TG6 öneririm. 1 ay önce klandan arkadaşım topladı. Çok memnun.
çok sağol dostum 600-800 arası biraz daha inceleyeceğim ama dediğinide alma ihtimalim var hoşuma gitti.

Anakart ve PSU'yu değiştireceğim.

Çok sağ ol dostum 600-800 arası biraz daha inceleyeceğim ama dediğini de alma ihtimalim var hoşuma gitti.

O bütçede raijintek ürünlerine bakabilirsin pek bilinmiyorlar ama güzel ürünleri var.
Ben de @HABAR hocamız sayesinde tanıştım marka ile :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı