OrkunEvirgen
Hectopat
Bilmiyorum bana da yeterli dendiği için kafaya takmıyordum, kasa hakkında iyi dendi ve aldığımda PSU da içinde geldi. Ama sanırım PSU kötüymüş ki, birçok kişi PSU değiştirmemi önerdi. PSU dışında sistemimde gördüğünüz sorun varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Bunun böyle olmasının sebebi kendisi hakkında bir bilgi olmaması aslında. Kim üretiyor belli değil, içini göremiyoruz o yüzden yorum da yapılamıyor o da belli değil. Hiçbir testi yok, ne idüğü belirsiz. Hadi üreticisini bilsek en azından biraz güvenilir veya değil diyebiliriz ama o da belli değil. Hiçbir şey belli değil kısacası.
Boş kasanın kendisi sıkıntı değil, iyisi kötü idare ederler ama güç kaynağını dün de söyledim sana. Bende ROG STRIX güç kaynağı ile 5-6 senelik kasa var örneğin. Kasa masrafı keyfidir ama PSU değil. O yüzden 3-5 fazla verilip Game booster gibi çer çöpler yerine bilindik üreticilerden (yukarıda iki link atılmış) alınmalı.
Game booster PSU kullanan biri olarak söylüyorum değiştirin.
M.2 SSD'nin markasını hiç duymadım onu internette bir araştırın isterseniz, onun dışında çok güzel sistem bir de bütçeniz varsa 3600 MHz RAM takabilirsiniz 3200'den fazla bir farkı olmayacaktır gerçi bende de aynı RAM'in 2x16 3600 MHz olanı var eğer Hogwarts Legacy, Last of Us gibi oyunlar oynayacaksanız 16 GB RAM yetmeyecektir...ha bir de Gigabyte'ın RGB Fusion 2.0 uygulaması PFN_LIST_CORRUPT mavi ekran hatasına sebep oluyor bilginiz olsun...
Rica ederiz kasayı dert etmenize gerek yok önü meash ve soğutması güzeldir malzeme kalitesi biraz kötüdür oda sıkıntı çıkarmaz.
Bunun böyle olmasının sebebi kendisi hakkında bir bilgi olmaması aslında. Kim üretiyor belli değil, içini göremiyoruz o yüzden yorum da yapılamıyor o da belli değil. Hiçbir testi yok, ne idüğü belirsiz. Hadi üreticisini bilsek en azından biraz güvenilir veya değil diyebiliriz ama o da belli değil. Hiçbir şey belli değil kısacası.
Önü mesh, üstü mesh ve sağ kapak alt kısımlarında da birçok ufak delikler mevcut. Olabildiğince hava alabiliyor sanırım. Yardımcı yorumların için tekrar teşekkür ederim.
Bu önerilen iki PSU arasında hangisi daha iyidir acaba?
High Power. Bütçeyi aşıyor diye seçenekler sınırlıydı ama aşabiliyorsanız alın.
High Power daha iyi diyorsanız aşabilirim o kadar bir aşım sorun olmaz.
600W ve modüler olmayan bir model olduğu için bence bu daha mantıklı olur
@Uchiha Shisui hocamın önerileride olabilir.Cooler Master V650 SFX GOLD MPY-6501-SFHAGV-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master V650 SFX GOLD MPY-6501-SFHAGV-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master V650 SFX GOLD MPY-6501-SFHAGV-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SFX bu. Kablolar kısa gelecek ve uzatma kablo seti alması gerekecek. Sonra fiyatı 2000 TL civarına dayanacak. O fiyata da daha iyi modeller var zaten.
Bütçedeki en mantıklı model High Power diyorsunuz yani.