RTX 3060 Ti sisteme PSU önerisi

• Konuyu başlatan Cnaar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.640
En mantıklısı diyemem zira pek yeni bir platform değil ama kalitesiz demek değil bu. Kaliteli. Gd+ olanı daha iyi olurdu. Alternatifiniz şu ürün:

Edit: Bu model ile alakalı detaylı bir review bulamadım. İçi kaliteli ama dışına ne kadar iyi yansıtabiliyor ona her ihtimale bakmak lazım. High Power'dan daha iyi mi değil mi tam testleri yapılmadan bilinemez. O yüzden ikisi de benzer bir kefeye koyulabilir şimdilik.

O zaman bu önerdiğiniz model mi bu fiyatlarda en ideal sistemim için?

O zaman bu önerdiğiniz model mi bu fiyatlarda en ideal sistemim için?

İkisi arasındaki kıyası tam olarak yapamıyorum çünkü modelin detaylı testi yok. İçine bakarak kaliteli bir model olduğunu söyleyebilirim sadece. Hangisini alırsanız alın üzmeyecek. Fiyatları da tam olarak aynı çünkü. Birisi 650W o kadar. İçinizden hangisi geçiyorsa onu alın.

İkisi arasındaki kıyası tam olarak yapamıyorum çünkü modelin detaylı testi yok. İçine bakarak kaliteli bir model olduğunu söyleyebilirim sadece. Hangisini alırsanız alın üzmeyecek. Fiyatları da tam olarak aynı çünkü. Birisi 650W o kadar. İçinizden hangisi geçiyorsa onu alın.
Tamamdır teşekkürler.

Sanırım High Power alacağım, mantıklı mıdır?

Son düzenleme:
650W olması diğerinin daha güçlü bir PSU olduğu anlamına geliyorsa onu alayım çok anlamadığım için sorayım, pişman olmak istemiyorum sonradan.

İkisi de Gold, yüksek verimlilikte besliyor ve sistemine fazlasıyla yeterli. PSU'lar "o güçlü bu güçsüz" şeklinde değil, kaliteli kalitesiz diye ayrılırlar.

İkisi de Gold, yüksek verimlilikte besliyor ve sistemine fazlasıyla yeterli. PSU'lar "o güçlü bu güçsüz" şeklinde değil, kaliteli kalitesiz diye ayrılırlar.

Biraz cahilim PC konularında, teşekkürler bilgilendirme için. Şu an bu upgrade ile de sistemim ideal kıvamına kavuştu değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı