RTX 3060 Ti ve R5 5600'lü sistem 2K oyun oynatır mı?

Take-Two'nun açıklaması bu ama PC oyunculuğu bayağı değer kazandı. İlk PC'ye çıkacağını düşünüyorum veya konsoldan hemen sonra PC'ye çıkar.
Hocam attığın haberde dahi konsol tarihinin verildiğinin PC tarihinin belli olmadığını yazmışlar. Siz ilk PC'ye çıkacağını düşünüyorum diyorsunuz. Konsoldan hemen sonra PC'ye çıkmasının hiçbir imkanı yok, anlamı da yok. Adamlar şu an oyunu konsola göre hazırlayacaklar 2025 yılının sonunda oyun yayınlandığı zaman ise PC için optimizasyona ve port işlemlerine başlayacaklar artık oyunun ne kadar sıkıntılı olduğuna bağlı olarak bu da en az 1-1.5 yıl sürecek.

Hadi bu optimizasyon işlerini falan direkt yok sayalım bu adamlar GTA V'te oyunu ilk konsola çıkartıp sonra PC'ye çıkartarak konsol kullanıcılarına aynı oyunu 2 defa satmanın tadını aldı, kesinlikle hem PC hem konsola oyunu aynı anda yayınlamazlar.

Hocam attığın haberde dahi konsol tarihinin verildiğinin PC tarihinin belli olmadığını yazmışlar. Siz ilk PC'ye çıkacağını düşünüyorum diyorsunuz. Konsoldan hemen sonra PC'ye çıkmasının hiçbir imkanı yok, anlamı da yok. Adamlar şu an oyunu konsola göre hazırlayacaklar 2025 yılının sonunda oyun yayınlandığı zaman ise PC için optimizasyona ve port işlemlerine başlayacaklar artık oyunun ne kadar sıkıntılı olduğuna bağlı olarak bu da en az 1-1.5 yıl sürecek.

Hadi bu optimizasyon işlerini falan direkt yok sayalım bu adamlar GTA V'te oyunu ilk konsola çıkartıp sonra PC'ye çıkartarak konsol kullanıcılarına aynı oyunu 2 defa satmanın tadını aldı, kesinlikle hem PC hem konsola oyunu aynı anda yayınlamazlar.
Nerede yazıyor? Bu arada hangi senede çıktığı önemli değil, 2K oynatmaz bu bilgisayar.

Mesela bu sisteme nereye harcayabilirim o parayı? Ekran kartı yükseltme düşüncemde var aslında.
Yerinde olsam beklerim. Bende GTA 6 Ultra ayarlarda oynamak için 2025 yılında sistem alacağım. Ekran kartı AMD tarafından yapmayı düşünüyorum kas gücü olarak güçlü görünüyorlar + rakibine göre fiyatı daha avantajlı ancak yazılım sorunları devam ediyor mu bilmiyorum.

Nerede yazıyor? Bu arada hangi senede çıktığı önemli değil, 2K oynatmaz bu bilgisayar.

"Rockstar Games, Grand Theft Auto 6'nın 2025 yılında çıkış yapacağını duyurdu. Fragman, yapımın çıkacağı platformlara yer vermese de take-two, yapımın hangi platformlara geleceğini açıkladı. Bu rapora göre GTA 6, çıkışında yalnızca Xbox Series S | X ve PlayStation 5 platformlarına özel olacak. Yapımın PC çıkışı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı."

Şu an AOC 24G2U 144 Hz 1 ms 1080p freescyne kullanıyorum 2 k monitör olarak yükseltmek istiyorum.

2K'da darboğaz yiyorsun maalesef.😢

Sorunlu siteden paylaşım yapmışım, pardon 😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı