RTX 3060 Ti ve R5 5600'lü sistem 2K oyun oynatır mı?

Bu siteler yanlış. Hatta Reddit'te alay konusu oldular. :D hiçbir darboğaz olmaz, gayet uyumlular. Özellikle 2K'da öyle bir ihtimal yok.
@170981 take Two'nun raporu dediğim gibi. Rg ile alakası yok ve tam belli değil.

Evet ben de yeni öğrendim hatta paylaşılması da yasakmış. 😅

Mesela bu sisteme nereye harcayabilirim o parayı? Ekran kartı yükseltme düşüncemde var aslında.

İlk olarak yeni soketee geç yani AM5'e geç sonra ekran kartı vb değiştirirsin.

GTA 6 da mı 2 k oynatmaz. Yoksa genel olarak oyunları mı?

Hocam ekran kartın 1080p high ekran kartı. Ayrıca 8 GB VRAM'i var ekran kartının yani 2K da drop yemen muhtemel. İleriye dönük istiyorsan AM5 geçip 4070 vb geçmen doğru olur.

İlk olarak yeni soketee geç yani AM5'e geç sonra ekran kartı vb değiştirirsin.

Hocam ekran kartın 1080p high ekran kartı. Ayrıca 8 GB VRAM'i var ekran kartının yani 2K da drop yemen muhtemel. İleriye dönük istiyorsan AM5 geçip 4070 vb geçmen doğru olur.

4070 düz mü geçmeliyim Ti arasında çok fark ediyor mu şart mı? Aralarında 7-8 k oynuyor neredeyse.

4070 düz mü geçmeliyim Ti arasında çok fark ediyor mu şart mı? Aralarında 7-8 k oynuyor neredeyse.

4070 Ti ile high grafiklerde 1440p oynayabilirsin ama 4070 ile medium oynarsın öyle düşün. Bana göre 4070 1080p Ultra kartıdır uzun zaman götürecek ama 1440p de oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı