2K da götürmez bişe bekleme çok. 1080P 3 4 yılı vardır.RTX 3060 Ti ne kadar götürür VRAM sıkıntı çıkarır mı ileride
2K da götürmez bişe bekleme çok. 1080P 3 4 yılı vardır.RTX 3060 Ti ne kadar götürür VRAM sıkıntı çıkarır mı ileride
Eğer VRAM ile işim olursa dersen ( Tasarım vb. programlar için.) 3060 ama performans dersen 3060 Tİ.RTX 3060 Ti almayı düşünüyorum ama ayriyeten de RTX 3060 12 GB var aklımda. 3060 Ti'ın performans ı daha iyi biliyorum ama kafama VRAM'ı takıldı. Performans düşer mi 8 ile 12 arasında?
1080 P Ultra'da RE8 oynamak istiyorsan 12 GB Vram'e ihtiyacın var şaka gibi...2K da götürmez bişe bekleme çok. 1080P 3 4 yılı vardır.
O oyunu bende anlamadım haklısınız.Eğer VRAM ile işim olursa dersen ( Tasarım vb. programlar için.) 3060 ama performans dersen 3060 Tİ.
1080 P Ultra'da RE8 oynamak istiyorsan 12 GB Vram'e ihtiyacın var şaka gibi...
O oyunu bende anlamadım haklısınız.
Eğer VRAM ile işim olursa dersen ( Tasarım vb. programlar için.) 3060 ama performans dersen 3060 Ti.
1080p Ultra'da RE8 oynamak istiyorsan 12 GB VRAM'e ihtiyacın var şaka gibi...
Korkumuz ultra değil korkumuz medium'un Low'un 8 GB olması...Hocam ben sadece oyun için soruyorum benim çok Ultra merakımda yok zaten high ayarlarda oynarım genellikle Shadow'ları da hiç sevmem zaten onları da Full kaparım
Hocam ben uzun gitsin günümüz ve ileri oyunlarınada yetsin istiyorum
Korkumuz ultra değil korkumuz medium'un Low'un 8 GB olması...
Hocam gittikçe oraya doğru gidiyor ne yazık ki bu hemen olmaz ama 4-5 yıl sonra veya 2-3 yıl sonra ne olacağı belli değil 4000 serisi çıktı 5000 serisi çıkacak birde...O olursa piyasadaki kartların çoğuna elveda deriz, 24 GB'lık kartlar bile 4K'da barınamaz hale gelir. Çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.