RTX 3060 Ti vs RTX 3060 12 GB

RTX 3060 Ti almayı düşünüyorum ama ayriyeten de RTX 3060 12 GB var aklımda. 3060 Ti'ın performans ı daha iyi biliyorum ama kafama VRAM'ı takıldı. Performans düşer mi 8 ile 12 arasında?
Eğer VRAM ile işim olursa dersen ( Tasarım vb. programlar için.) 3060 ama performans dersen 3060 Tİ.

2K da götürmez bişe bekleme çok. 1080P 3 4 yılı vardır.
1080 P Ultra'da RE8 oynamak istiyorsan 12 GB Vram'e ihtiyacın var şaka gibi...

O oyunu bende anlamadım haklısınız.

3060 Ti'ın VRAM'i yetmiyor 3060'ın anca yetiyor testler 3050 Ti ile 3060 laptop ile Ultra'da akıcı gösteriyor iyice değişik oldu o oyun ama bu bize bir işaret şu an 8 GB, 12 GB oyun için gerekliyse gelecekteki oyunlar 16 GB, 12 GB VRAM ihtiyacı 32 GB RAM'e ihtiyaç duyacak.

Eğer VRAM ile işim olursa dersen ( Tasarım vb. programlar için.) 3060 ama performans dersen 3060 Ti.

1080p Ultra'da RE8 oynamak istiyorsan 12 GB VRAM'e ihtiyacın var şaka gibi...

Hocam ben sadece oyun için soruyorum benim çok Ultra merakımda yok zaten high ayarlarda oynarım genellikle Shadow'ları da hiç sevmem zaten onları da Full kaparım

Hocam ben uzun gitsin günümüz ve ileri oyunlarınada yetsin istiyorum

Son düzenleme:
Hocam ben sadece oyun için soruyorum benim çok Ultra merakımda yok zaten high ayarlarda oynarım genellikle Shadow'ları da hiç sevmem zaten onları da Full kaparım

Hocam ben uzun gitsin günümüz ve ileri oyunlarınada yetsin istiyorum
Korkumuz ultra değil korkumuz medium'un Low'un 8 GB olması...

O olursa piyasadaki kartların çoğuna elveda deriz, 24 GB'lık kartlar bile 4K'da barınamaz hale gelir. Çok zor.
Hocam gittikçe oraya doğru gidiyor ne yazık ki bu hemen olmaz ama 4-5 yıl sonra veya 2-3 yıl sonra ne olacağı belli değil 4000 serisi çıktı 5000 serisi çıkacak birde...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı