RTX 3060 Ti vs. RX 6800

evet dediğiniz doğru ama nvida daki teknolojiler çok ilgimi çekiyor gsync dlss falan amd de var freesync fsr falanda amd yakın bile değil gibi geliyor ondan bu kıyaslamayı yaptım sadece oyun oynuyorum
Amaç sadece oyun ise 6800 her türlü en iyi seçim.
3060 Tİ DLSS ile 6800 performansına yaklaşamazsınız.
Nvidia teknolojilerinin bir kısmı oyun için,siz render vs. işleri ile uğraşmadığınız için teknolojilerin çoğunu kullanmayacaksınız zaten.

Evet dediğiniz doğru ama NVIDIA'daki teknolojiler çok ilgimi çekiyor G-Sync DLSS falan AMD de var FreeSync FSR falanda AMD yakın bile değil gibi geliyor ondan bu kıyaslamayı yaptım sadece oyun oynuyorum.
@neqetria
@Kebap24
@Merdo34
@kino
@OnurKelees
DLSS'i performansa alınca zaten çamur oluyor G-sync zaten boşver FreeSync var yani sadece oyunsa 6800 çok daha iyi.

Evet dediğiniz doğru ama NVIDIA'daki teknolojiler çok ilgimi çekiyor G-Sync DLSS falan AMD de var FreeSync FSR falanda AMD yakın bile değil gibi geliyor ondan bu kıyaslamayı yaptım sadece oyun oynuyorum.
@neqetria
@Kebap24
@Merdo34
@kino
@OnurKelees

Şu anda en gelişmiş DLSS 3.0 var o da RTX 3000 serisinde yok. DLSS 2.x ile FSR 2.x arasındaki farkın kapanması ya da FSR 3.0'ı iki kartın da desteklemesi yakın gelecekte olacak şeyler.

RX 6800 vs. RTX 3070 Ti gibi kıyaslamalarda teknolojik farklar daha çok rol oynabilir lakin 3060 Ti bu seviyenin kartı bile değil.

Amaç sadece oyun ise 6800 her türlü en iyi seçim.
3060 Ti DLSS ile 6800 performansına yaklaşamazsınız.
NVIDIA teknolojilerinin bir kısmı oyun için, siz render vs. işleri ile uğraşmadığınız için teknolojilerin çoğunu kullanmayacaksınız zaten.

DLSS'i performansa alınca zaten çamur oluyor G-Sync zaten boş ver FreeSync var yani sadece oyunsa 6800 çok daha iyi.

Amaç sadece oyun hatta CS:GO diyebilirim sadece bazen canım gerçekten hikayeli oyun cekıyor RDR tarzı yuzden boyle bir secım yapıyorum 3060 Ti da CS de cok ovgu alıyor AMD CSyle nvdşa kadar iyi değil denildiği için biraz da o yandayım aslında ve arıca videoyunun yorumları çok farklı G-SYNC hakkında bir bakın derim ayrıca benim arkadaşım performansta oynuyor qualitye yakın diyor çamur dediğiniz Ultra performansta. Performansta sıkıntı yok benim bildiğim ayrıca
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya da bir bakın isterseniz çünkü fark bariz izleyin sonra bir açıklama yapın cidden yorumlarınız değerli benim için.

@JOTEMM biz zaten bu videoları izledik, tarihine baksana 2021'den kalma. O tarihlerde FSR 2.0 bile yoktu, güncel videolar için bunlara bakmalısın.

Hem biz seni neden ikna etmeye çalışıyoruz ki 3060 Ti istiyorsan? Para senin paran. Ben alacak olsam 1 saniye bile düşünmeden RX 6800'ü seçerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Hocam 3060 ti diyen insanı bundan sonra hiçbir zaman dinlemeyebilirsiniz.

Tamam o zman son 2 soru daha sorayım tatmşn olacağım
1.https://www.incehesap.com/xfx-speedster-swft-319-amd-radeon-rx-6800-core-gaming-ekran-karti-fiyati-50352/?ref=akakce&v=1.17.7
Bu modelde karar kıldım iyi midir?
2.Bu FSR 3.0 bu 6000 seriseine gelecek mi?
@kino

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı