6800 3080'e yakın kart, 3060 Ti ile karşılaştırmak yanlış.
Ne amaçla kullanacaksınız?
Amaç sadece oyun ise 6800 her türlü en iyi seçim.evet dediğiniz doğru ama nvida daki teknolojiler çok ilgimi çekiyor gsync dlss falan amd de var freesync fsr falanda amd yakın bile değil gibi geliyor ondan bu kıyaslamayı yaptım sadece oyun oynuyorum
DLSS'i performansa alınca zaten çamur oluyor G-sync zaten boşver FreeSync var yani sadece oyunsa 6800 çok daha iyi.Evet dediğiniz doğru ama NVIDIA'daki teknolojiler çok ilgimi çekiyor G-Sync DLSS falan AMD de var FreeSync FSR falanda AMD yakın bile değil gibi geliyor ondan bu kıyaslamayı yaptım sadece oyun oynuyorum.
@neqetria
@Kebap24
@Merdo34
@kino
@OnurKelees
Evet dediğiniz doğru ama NVIDIA'daki teknolojiler çok ilgimi çekiyor G-Sync DLSS falan AMD de var FreeSync FSR falanda AMD yakın bile değil gibi geliyor ondan bu kıyaslamayı yaptım sadece oyun oynuyorum.
@neqetria
@Kebap24
@Merdo34
@kino
@OnurKelees
Amaç sadece oyun ise 6800 her türlü en iyi seçim.
3060 Ti DLSS ile 6800 performansına yaklaşamazsınız.
NVIDIA teknolojilerinin bir kısmı oyun için, siz render vs. işleri ile uğraşmadığınız için teknolojilerin çoğunu kullanmayacaksınız zaten.
DLSS'i performansa alınca zaten çamur oluyor G-Sync zaten boş ver FreeSync var yani sadece oyunsa 6800 çok daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.