RTX 3060 Ti yerine ne almalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Tam 1 haftadır ekran kartsızım. deli gibi 3060 Ti stok arıyorum. Bulamadım. Artık bıktım. Rüyalarıma bile giriyor. Stok buluyorum, sepete atıyorum, uyanıyorum, hayal kırıklığı. İşteyken aklıma geliyor, orada da kovalıyorum. Ben açıkçası bıktım bu stoğun geleceğide yok. Ekran kartına verebileceğim 6300 TL param var ve artık bir kart almak istiyorum. Ryzen 5 3600 ile kullanacağım. 1080P'de oyun oynayacağım bana güzel 3060 Ti'ı çok aratmayacak en azından stoklar düzelene kadar idare edecek satarken de aldığım fiyattan çok zarar etmeyeceğim bir kart önerir misiniz? Oyunları yağ gibi akıtsın 3060 Ti mükemmel ise önerceğiniz kart mükem olsun. AMD istemiyorum sadece NVIDIA önerin lütfen. Stok sıkıntısı da olmasın. Şimdiden çok teşekkürler.
Bıktım.

Ben yerinde olsam kesinlikle beklerim çünkü 3060 Ti fiyat performansta üstüne şu an hiçbir kart bulamazsınız bu konuda çok netim. Acele edip sonradan pişman olmayın derim 2080 bile oyunlarda geri kalabiliyor. 3060 Ti bence şu zamanlarda çıkmış en iyi fiyat performans ürünüdür.

Ben yerinde olsam kesinlikle beklerim çünkü 3060 Ti fiyat performansta üstüne şu an hiçbir kart bulamazsınız bu konuda çok netim. Acele edip sonradan pişman olmayın derim 2080 bile oyunlarda geri kalabiliyor. 3060 Ti bence şu zamanlarda çıkmış en iyi fiyat performans ürünüdür.

5800 TL'ye EVGA modelini aldım. 7000 TL teklif geldi satayım mı? Alalı 3 gün oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı