RTX 3060 Ti'lı sistemde Squad oynarken ani FPS düşmesi oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

ressm

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston DDR4 16GB (2x8GB) 3600 MHz Fury Beast
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 500GB M2 SSD
Ekran kartı
Galax RTX3060 Ti 8GB
Anakart
ASUS PRIME B550M-K 4400 mHz
İşlemci
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz
Bu drop olayı sadece bu oyunda oluyor ani drop geliyor ve oyun zevkini baltalıyor. Çoğu şeyi denedim.
Oyunun önbelleğini temizledim.
Dosya doğrulama yaptım.
Sürücüleri güncelledim.
Oyun ayarlarında düzenlemeler yaptım.
Ama hala drop yaşıyorum.
Videoda oldugu gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyon anlamında sorunlu bir oyun. Ben Youtube'dan birkaç video izleyip düzeltmeye çalışmıştım ama düzeltememiştim. Çözünürlük düşürebilirsin ama ne kadar zevk verir tartışma konusu...

Optimizasyon anlamında sorunlu bir oyun. Ben Youtube'dan birkaç video izleyip düzeltmeye çalışmıştım ama düzeltememiştim. Çözünürlük düşürebilirsin ama ne kadar zevk verir tartışma konusu...
evet haklısın o konuda cidden sorunlu bir oyun ama benimle aynı sisteme sahip arkadaşım drop yemediğini söyledi bende düşündüm bir ayarmı yapmam gerekiyor cidden anlamadım bu durumu

evet haklısın o konuda cidden sorunlu bir oyun ama benimle aynı sisteme sahip arkadaşım drop yemediğini söyledi bende düşündüm bir ayarmı yapmam gerekiyor cidden anlamadım bu durumu
Arkadaşının ayarlarını birebir kendi sisteminde uygulamanı öneririm. Eğer uyguladıysan ve sorun devam ediyorsa bunu çözebilecek bir yol bilmiyorum. Zaten bu sorunu çözemeyip Squad oynamayı bıraktım.

geforce experince kapatınca droplar kesildi sanırım anında yeniden oynatma droplara neden oluyor

Sorunun çözümü Windows SSD kurulu idi oyunlarda M.2 SSD de idi Windows'u ve oyunları M.2 SSD taşıdım sorun çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı