RTX 3060 TL 1 fan için 700TL fark verilir mi?

Nvidia zorunlu mu?
Soyle zaten rx 6600 sistemim mecvut bunu satıp yeni alacagım nvedia her türlü daha iyi bence yayın vs isleriyle ugrasicam amd saf oyun performansı olarak iyi ama bence bilgisayar her ise lazm olabilir bu yüzden nvedia tercihimdir nvedia artıları çok denetim masası fln var oyunlar icin daha iyi n ediliyor yayin icin daha kaliteli yani her yonden artıları var
Amd birazdaha gelişmesi gerekiyor ama amd de kötü degildir

700 TL'nin çok bir farkı olacağını sanmıyorum 2 fanlı tercih edilebilir.
Yok söyle dusundum belki daha iyi sogutulursa daha fazla performans verebilir diye dusundum

Soyle zaten rx 6600 sistemim mecvut bunu satıp yeni alacagım nvedia her türlü daha iyi bence yayın vs isleriyle ugrasicam amd saf oyun performansı olarak iyi ama bence bilgisayar her ise lazm olabilir bu yüzden nvedia tercihimdir nvedia artıları çok denetim masası fln var oyunlar icin daha iyi n ediliyor yayin icin daha kaliteli yani her yonden artıları var
Amd birazdaha gelişmesi gerekiyor ama amd de kötü degildir

Yok söyle dusundum belki daha iyi sogutulursa daha fazla performans verebilir diye dusundum
Dostum pny daha iyi olur pny almalısın daha ucuz.

Soyle zaten RX 6600 sistemim mecvut bunu satıp yeni alacagım NVIDIA her türlü daha iyi bence yayın vs isleriyle uğraşacağım AMD saf oyun performansı olarak iyi ama bence bilgisayar her ise lazm olabilir bu yüzden NVIDIA tercihimdir NVIDIA artıları çok Denetim Masası falan var oyunlar icin daha iyi n ediliyor yayin icin daha kaliteli yani her yonden artıları var
AMD biraz daha gelişmesi gerekiyor ama AMD de kötü degildir

Tamam NVIDIA al ama sana bir şey söyleyeyim. Şu arayüz NVIDIA'dan daha güzel.
1664828258226.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı