RTX 3060'a 6000 TL verilir mi?

AMİDALA

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Pazarlama takım lideri
Merhaba, ikinci bir PC topluyorum ve sadece almadığım ekran kartı kaldı bir akrabam Gigabyte RTX 3060 Gaming OC 12 GB ekran kartı var 6000 liraya veriyor almaya değer mi pahalı mı? Ucuz mu? Fikriniz veya yorumunuz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ikinci bir PC topluyorum ve sadece almadığım ekran kartı kaldı bir akrabam Gigabyte RTX 3060 Gaming OC 12 GB ekran kartı var 6000 liraya veriyor almaya değer mi pahalı mı? Ucuz mu? Fikriniz veya yorumunuz nedir?

Eagle modeliyse aynı modeli ben kullanıyorum 2 el aldım fiyat olarak aslında iyiymiş çünkü genelde fiyatları 5.500 7.5 arasında gidiyor.

Çok pahalı, o paraya 2. El 3070-6700XT veya daha ucuza sıfır RX6600 alırsın.

Pahalı az daha yukarısınıa sıfır 3060 var.
Intel olur derseniz @Tesla Bobini hocamın dediği kartı alabilirsiniz. Çok sağlam kartdır.

Son düzenleme:
Uğraşmıyor. Kendim Arc A750 kullanıyorum hiçbir sorun yok şu an.

Çok iyi durumda olan RX 6700 XT'lerden bulabilir o fiyatlara ikinci el olarak, ben yeni piyasaya çıkmış bir kartı kullanmasını önermem. Kart kesinlikle kötü değil ancak en az 1 senesi daha var oluşacak sorunların giderilmesi için.

P
Çok pahalı, o paraya 2. El 3070-6700XT veya daha ucuza sıfır RX6600 alırsın.
Peki MSI 3060 ventus 3x 6000 TL değer mi

Çok iyi durumda olan RX 6700 XT'lerden bulabilir o fiyatlara ikinci el olarak, ben yeni piyasaya çıkmış bir kartı kullanmasını önermem. Kart kesinlikle kötü değil ancak en az 1 senesi daha var oluşacak sorunların giderilmesi için.
Peki Asus dual mini 3060 ti iyimi

7000 TL ye Rx 6700 var o olurmu iyimi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı