2900 memoryde hata vermiyorsa aynı şekilde kalsın.Gigabyte RTX 3060 V1 Gaming OC kartımda Max 42.97 mhs gördüm ama 49 50 de alınabiliyormuş. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
@samc34
2900 Memory'de hata vermiyorsa aynı şekilde kalsın.
1600 Core verin pl aynı kalsın. Bu ayarlarda istenileni verecektir diye düşünüyorum.
Core -100 vermişsiniz. 1600 vererek deneyin. Tekrar aynı değerleri veriyorsa V1 lerde monitör görme muhabbeti vardı. Fake portlar ile sorun çözülüyordu.49 mh için ne yapmam gerek hocam?
Core -100 vermişsiniz. 1600 vererek deneyin. Tekrar aynı değerleri veriyorsa v1'lerde monitör görme muhabbeti vardı. Fake portlar ile sorun çözülüyordu.
Core -100 vermişsiniz. 1600 vererek deneyin. Tekrar aynı değerleri veriyorsa v1'lerde monitör görme muhabbeti vardı. Fake portlar ile sorun çözülüyordu.
Hive OS üzerinde fan glitch olmadan bu değerleri geçemezsin, direkt olarak bu değerleri geçemezsin yani. Fan glitch ile yapabilirsin, OC'yi çok yüksek ayarlaman gerekiyor bunun için de. 3060 fan glitch diye aratırsan bir şeyler çıkar karşına. Aksi durumda bu değerleri hive üzerinde geçemezsin diye biliyorum yeni bir şeyler olmadıysa son 2-3 ayda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.