kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Şubat 2022 #31 Max Caulfield dedi: 76 derece. Genişletmek için tıkla... Sisteminde MSI Dragon Center, ASUS GPU Tweak tarzı programlar varsa kaldır hepsini.
Max Caulfield dedi: 76 derece. Genişletmek için tıkla... Sisteminde MSI Dragon Center, ASUS GPU Tweak tarzı programlar varsa kaldır hepsini.
L likeiron Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 243 21 Şubat 2022 #32 Fpsi sabitler misin valorantta ?
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #33 kino dedi: Sisteminde MSI Dragon Center, ASUS GPU Tweak tarzı programlar varsa kaldır hepsini. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbiri. Bir çözümü var mı? kemald94 dedi: Kartın modeli nedir? Tek fanlilardan olsa bile bu kadar ısınamaz valorant gibi bir oyunda. Bir de bağlantı yolu sıcaklığı olmasın o değerler? Genişletmek için tıkla... Bağlantı sıcaklığını nereden öğrenebilirim? @kino Son düzenleme: 21 Şubat 2022
kino dedi: Sisteminde MSI Dragon Center, ASUS GPU Tweak tarzı programlar varsa kaldır hepsini. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbiri. Bir çözümü var mı? kemald94 dedi: Kartın modeli nedir? Tek fanlilardan olsa bile bu kadar ısınamaz valorant gibi bir oyunda. Bir de bağlantı yolu sıcaklığı olmasın o değerler? Genişletmek için tıkla... Bağlantı sıcaklığını nereden öğrenebilirim? @kino
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Şubat 2022 #34 Max Caulfield dedi: Bağlantı sıcaklığını nereden öğrenebilirim? @kino Genişletmek için tıkla... Görev yönetisinin performans sekmesinde yazan sıcaklık odur.
Max Caulfield dedi: Bağlantı sıcaklığını nereden öğrenebilirim? @kino Genişletmek için tıkla... Görev yönetisinin performans sekmesinde yazan sıcaklık odur.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #35 kino dedi: Görev yönetisinin performans sekmesinde yazan sıcaklık odur. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sorunu çözdüm. WHQL olan 472 sürümünü indirdim. Şu anda en fazla 73 derece. Yine de oyunda da bir sorun olabilir.
kino dedi: Görev yönetisinin performans sekmesinde yazan sıcaklık odur. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba sorunu çözdüm. WHQL olan 472 sürümünü indirdim. Şu anda en fazla 73 derece. Yine de oyunda da bir sorun olabilir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Şubat 2022 #36 @Max Caulfield sürücülerin kurulum esnasında veya sonrasında sapıtması olağan bir durum. Anormal bir durumla karşılaşırsan sürüm değiştirmek veya silip yeniden yüklemek işe yarayabilir.
@Max Caulfield sürücülerin kurulum esnasında veya sonrasında sapıtması olağan bir durum. Anormal bir durumla karşılaşırsan sürüm değiştirmek veya silip yeniden yüklemek işe yarayabilir.