Çözüldü RTX 3060 ve 12600K sistem aniden kilitlenip mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alphan741

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RTX 3060 Tuf Gaming i5 12600K Kingston FURY Beast DIMM 8GB DDR4 X2
ASUS PRIME B760M-K D4
RAM
Kingston FURY Beast DIMM 8GB DDR4 X2
Ekran kartı
Asus RTX 3060 TUF Gaming
Anakart
ASUS PRIME B760M-K D4
İşlemci
i5 12600K
Merhaba, öncelikle 4 ay önce olan bir olaydan bahsedeyim. Ben normal bir şekilde Assetto Corsa oynarken bilgisayar bir anda kilitlendi. Sonra bu durum sürekli olmaya başladı ve bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Ancak daha sonra rastgele zamanlarda tekrar ortaya çıkmaya başladı.

Bazen mavi ekran, bazen kilitlenme, bazen de donma oluyor. Bir süre sonra geçiyor ama birkaç hafta sonra yeniden başlıyor. Hatanın ne olduğunu hiç çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadece bu dosya yükleniyor diğerleri Drive'a yüklenmiyor. 052325-6968-01.dmp

Bir de hocam ben acaba tam Driverlar'ı güncellemedim mi direk Windows'un kendi şeyinden yaptım.
Aygıt yöneticisinden mi yaptınız? Chipset sürücüsünü de güncelleyin. Eğer çözerse dönüş yapın. Çözmezse de verdiğim rehberdeki disk testini yapıp paylaşın ve beni etiketleyin.

Dosya Ekleri

• hddtune.png
    129,9 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Hocam RAM slotlarını teker teker dener misiniz? Yeni minidump dosyalarından bir tanesi yine doğrudan RAM'e işaret ediyor.
Hocam tek RAM'i çıkartınca düzeldi gibi birkaç gün deneyip söyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…