RTX 3060 ve i5 12400F uyumlu olur mu?

zrtzurt

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Intel Core i5 12400F 4.40GHz ve Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12g almayı düşünüyorum. Bu parçalar sıkıntı çıkarır mı? Bu konular hakkında pek bir fikrim yok. Bu yüzden sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
6700 XT almayı düşünmezseniz alınabilir, işlemci rahat besler. Ama 6700 XT çok daha iyidir.

Düzenleme: Linke şimdi tıkladım. Daha ucuz bir 3060 modeli düşünürseniz olabilir. Bu kesinlikle alınmaz.

Geçenlerde 3060 Ti bu fiyatlara satılıyordu. 3060'a 10K üstü verilmez kesinlikle hangi marka ve model olursa olsun.

RTX 3070 rakibi.

Asus DUAL AMD RX 6700 XT - Hepsiburada

RTX 3060 fiyatına çok daha performanslı olan 6700 XT alınabilir. RT performansı da 3060'dan iyi.

İşlemci güzel, alınır.

Sağ olun. Bakacağım.

Itopya olması zorunlu mu? Attığınız parçalar o fiyata alınmaz çünkü.

Konuya gelecek olursam uyumlu olur.
Hocam İtopya'nın sitesinde kendin topla bölümü var. Bildiğim kadarıyla orda seçiyorsun toplayıp gönderiyorlar. Daha önce hiç pc toplamadım. Haliyle kasayı kendim evde toplamak istemiyorum, ne olur ne olmaz bozarım falan. Bu yüzden İtopya'dan almayı düşünüyorum.

Intel Core i5 12400F 4.40GHz ve Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12g almayı düşünüyorum. Bu parçalar sıkıntı çıkarır mı? Bu konular hakkında pek bir fikrim yok. Bu yüzden sormak istedim.

Intel Core i5-12400F yeni 12.nesil işlemciler arasında F/P ürünlerden biri ve gayet uyumlu güçlü bir işlemci.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı