RTX 3060 ve R5 3600 darboğaz yapar mı?

tolgahng

Kilopat
Daha fazla  
RTX 3060'lı kasa bakıyorum ve çoğu kasalarda R5 3600 kullanılmış ama burada her defasında konu açtığımda bir kısmınız darboğaz yapıyor diyorken bir kısmınız yapmıyor diyor. Bana kesin bir şey söyleminizi istiyorum, teşekkürler.

RTX 3060'lı kasa bakıyorum ve çoğu kasalarda R5 3600 kullanılmış ama burada her defasında konu açtığımda bir kısmınız darboğaz yapıyor diyorken bir kısmınız yapmıyor diyor. Bana kesin bir şey söyleminizi istiyorum, teşekkürler.
Oluyor ama çözümleri var. Dsr teknolojisi ile 2 k yapılabilir. AMD işlemcilerine yeni teknolojiler getirecek performansı arttırmayı düşünüyor. Oc yapılabilir.

RTX 3070 ve Ryzen 5 3600 ile Cod Warzone'da %20-30 kadar bir darboğaz var. Ama donma gibi bir şey yaşamadım sadece ekran kartından verim alamıyorum. Yine de işlemcimi değiştirmem gerekiyor. RTX 3060 ile daha az darboğaz olacaktır ama bence kabul edilebilir bir değer olur.

Bu arada eklemeyi unutmuşum, dediklerim 1080p için geçerli değerlerdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı