RTX 3060 ve Ryzen 5500 sistem dusuk GPU kullanımı

wickedd515

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 ve Ryzen 5500 16 GB RAM olan işletim sistemimde GPU'yu az kullanıyor. Mesela GTA 5'te 70FPS aliyorum ama GPU'yu %50civari CPU'yu da %55civarı kullanıyor. O kadar arastirdim ama sonuca ulaşamadım.

RTX 3060 ve Ryzen 5500 16 GB RAM olan işletim sistemimde GPU'yu az kullanıyor. Mesela GTA 5'te 70FPS aliyorum ama GPU'yu %50civari CPU'yu da %55civarı kullanıyor. O kadar arastirdim ama sonuca ulaşamadım.

Grafikleri yukseltin V-Sync falan acıksa kapatın.

Grafikleri yukseltin V-Sync falan acıksa kapatın.
herşeyi denedeim yok eskiden böyle birşey olmuyordu lol de şuanda 100 fps ye kadar düştü gta 5 oynanmaz derecedeydi sildim mesela lolde gpu%10 fln cpu %20 fln kullanıyor bi türlü arttıramadım sürücülerim de güncel

FPS limitleme veya V-Sync acık mı?

Her şeyi denedeim yok eskiden böyle bir şey olmuyordu LoL de şu anda 100 FPS'ye kadar düştü GTA 5 oynanmaz derecedeydi sildim mesela LoL'de gpu%10 falan CPU %20 falan kullanıyor bir türlü arttıramadım sürücülerim de güncel

Her şeyi denedeim yok eskiden böyle bir şey olmuyordu LoL de şu anda 100 FPS'ye kadar düştü GTA 5 oynanmaz derecedeydi sildim mesela LoL'de gpu%10 falan CPU %20 falan kullanıyor bir türlü arttıramadım sürücülerim de güncel.

Her şeyi denedeim yok eskiden böyle bir şey olmuyordu LoL de şu anda 100 FPS'ye kadar düştü GTA 5 oynanmaz derecedeydi sildim mesela LoL'de gpu%10 falan CPU %20 falan kullanıyor bir türlü arttıramadım sürücülerim de güncel.

DDU ile suruculeri sil yükle yapın buyuk ihtimal yazılımsal bir şey zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı