RTX 3060 vs GTX 1650

Bir iki tane ss atında da yüzümüz gözümüz şenlensin. 720p mi oynuyorsunuz ne yapıyorsunuz, o değerler ne öyle.
Evet, beni çok çok idare edecek şekilde FPS veriyor ( CS:GO 400FPS, GTA 5 Full ayarlar 130 140 civarı vs.) Sadece fazla ısınıyor.

bu kıyaslama ferrari ile tofaş kıyaslaması olmuş bence silin.

Knk rtx 2060 bile 3050den iyi
Rtx 2060 8 ila 10 bin lira bandında. rtx3050 bu arada hayet sağlam be stabil çalışıyor. saçma sapan kartlar ile kıyaslanıyor fakat ben bahsettiğiniz hiç bir kötülemeyi ekran kartımda görmedim. zaten ne hikmetse 3 5 yayıncının lafına inanıp yok şöyle kötü böyle kötü yorumu yapılıyor . 6 bin liralık kart için dlss moduyla tüm kartları kendi çapındaki içinden geçer. Yazılımsal sorunu yok. ısınma sorunu yok. mimarisi daha yeni. bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın.

Kanka bir tık salliyorsun gibi ya GTA 5'te Full ayarlarda nasıl 130 alıyorsun ya da CS de 400 FPS bende 3050 var ben CS de 130 170 FPS GTA da 80 FPS alıyorum.

O 3050 Max Q olabilir Max Q'lar kötü Max-P'ler masaüstü haline denk bende bir GTX 1050 3GB var masaüstü 1050 Ti'ye denk ama sen herhalde Max Q almıssın cunku ben zaten CS:GO'da en yüksek ayarda 150 FPS falan alıyorum Max-P alsaydın iyi olurdu GTA 5 de benimki Full ayarlarda 50 FPS falan.

Mesajı okumamissin galiba ben arkadaşa cevap verdim
Tamam da o 2060 bu 1650, ne alakası var şimdi

bu kıyaslama ferrari ile tofaş kıyaslaması olmuş bence silin.

Rtx 2060 8 ila 10 bin lira bandında. rtx3050 bu arada hayet sağlam be stabil çalışıyor. saçma sapan kartlar ile kıyaslanıyor fakat ben bahsettiğiniz hiç bir kötülemeyi ekran kartımda görmedim. zaten ne hikmetse 3 5 yayıncının lafına inanıp yok şöyle kötü böyle kötü yorumu yapılıyor . 6 bin liralık kart için dlss moduyla tüm kartları kendi çapındaki içinden geçer. Yazılımsal sorunu yok. ısınma sorunu yok. mimarisi daha yeni. bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın.
Çok biliyorum sanıyorsunda 6 bin liraya 2060 var Asus 10 bin lira civarı 3050 de aynı civarlarda karşılaştırma videosu izlersen görürsün.3050 bende kullanıyorum burda kart kötüleme yapmadım birşey bildiğin yok, yok yayıncı izlemişsin yok bilmiyorsun bari boş boş konuşma

Sağlık olsun, dediğin setupta RTX3060 ben de görmedim ama böyle olduysa da önünde daha onlarca yılın var yenisini almak için. Bu tür şeyleri ders olarak gör çünkü laptopın kendisinden de değerli bir daha hata yapmamak, bu arada laptopı soğutmak için Honeywell PTM7950 thermal pad takmanı öneririm eğer uyuyorsa. Doğru uygulamayla bayağı iyi düşürüyor CPU sıcaklığını laptoplarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı