RTX 3060 vs GTX 1660 Ti laptop

Yapmaz gayet yeterli işlemci.
Eminsiniz değil mi? Hani soran ben olmama rağmen güvenmemem biraz saçma kaçabilir ama sen de anlamışsındır muhtemelen oyun oynayamazsam benim bunu adama geri verme lüksüm falanda yok.

Eminsiniz değil mi? Hani soran ben olmama rağmen güvenmemem biraz saçma kaçabilir ama sen de anlamışsındır muhtemelen oyun oynayamazsam benim bunu adama geri verme lüksüm falanda yok.
+ Bilgisayar çok kullanılmamış yani sıfır diyebiliriz. Adam askermiş iş karşılığında almış o da.

+ Bilgisayar çok kullanılmamış yani sıfır diyebiliriz. Adam askermiş iş karşılığında almış o da.

Yapmaz, zaten laptoplara genel olarak darboğaz yapan işlemci konmaz. Kendimde 4 çekirdekli 11300h ve 3050 kombinasyonu kullanıyorum örnek olarak sorun yok. Ama dediğim gibi diğer işlerde 6 çekirdeğe karşı zayıf kalır.

Yapmaz, zaten laptoplara genel olarak darboğaz yapan işlemci konmaz. Kendimde 4 çekirdekli 11300h ve 3050 kombinasyonu kullanıyorum örnek olarak sorun yok. Ama dediğim gibi diğer işlerde 6 çekirdeğe karşı zayıf kalır.
Ya zaten render tarzı işler için kullanmam. Muhtemelen şunlar için kullanırım : Oyun, ders , çevirmenlik bir de kafam eserse edit işleri yapacağım. Bunlarda sıkıntı çıkarmadığı sürece benim için çok uygundur. Gta 5, rdr2, cyberpunk, csgo (biraz geçmişte kaldım ben) bu tarz oyunlarda yüksek veya hiç olmadı orta grafiklerde akıcı sabit fps oynayayım yeter bana. İşin özü bunlar için uygun mudur yani hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı