RTX 3060 vs. RTX 2060

Evet söz de çözüldü.

Bu forumda kullanan onlarca kişi var ya da incelemeler var hiçbirisi sorun yaşamamış şimdi konu sahibi mi sorun yaşayacak o sorunlar eskide kaldı artık yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ağır oyunlardan ortalama 30-40 arası FPS alıyor. Yeni çıkacak oyunların da bunlardan aşağı kalır bir yanı olmayacağı için günümüz 4K oyunculuğu için yetersiz bir kart. Yoksa tabii ki de 4K oynatabildiği oyunlar olabilir.

30 40 FPS arası Ultra'da alıyor evet ve 30 FPS üstü akıci oldugu icin gayet yeterli ve en ust ayarlarin biraz altina alinca 45 60 arasi FPS alıyorum birçok oyunda güncel oyunlarda bu da gayet iyi ama ileride yetmiyecek tabii ki ama yine de gayet iyi günümüz için. Zaten ozaman 4000 serisi çıkar ve uptade ederim :) ve son olarak bu biraz eski video suanki performansi daha iyi guncelleme geldigi için bu kadar kötu değil

İşyerinde olduğum için izlemem gereken bir videoyu izleyemedim.Kararımı burada yazacağım.AMD Rx 570 4 gb ile, wattman hatasıyla cebelleştiğim için AMD korkutuyor beni.Sütten ağzı yanan ben şimdi yoğurdu üfleyerek yemek istiyorum.AMD yi seçerek yine böyle bir hata alırsam başımdan aşağıya kaynar sular dökülür.Az para değil 10 binx 15 binler.

Hangi devirde yaşıyorsunuz? Sürücü konuları RX 5000 serisinde çözüldü gitti. Niye ezbere yorumlar yazıyorsunuz? Eskiden AMD ısınıyor denirdi. Şimdi de tutturulmuş bir sürücü sorunu. Bu forumda sayısız AMD kullanıcısı var. RX 5000 serisi yerleştiğinden beri sürücü konularına denk gelmiyoruz bile.

Şu "bütün kaynaklar" lafınızı çok merak ettim. İçerik paylaşır mısınız? Çünkü ben RX 5500 XT, RX 6600 XT kullanıcısı bir forum üyesini yorumlarını sunmak için bu konuya çağırmaya hazırım. Hadi bakalım.

Dahası da var. Araştırmak isterseniz araştırabilirsiniz. Kartta sorun yaşamamış, memnun olan kişileri buraya çağırırsanız olumlu yorumlar ortaya çıkar. Bu gayet de normal 🙂
Gaming.gen.tr alışveriş yapmak için güvenilir bir site midir?

Evet güvenilirdir. 2 hafta önce sistem satın aldım. Test yapıp gönderiyorlar. Lakin parça olarak gönderilen ürünlerde test yok diye biliyorum. Ancak bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. RTX 3060 Ti veya 3060 alacaksanız.

DLSS'i aç FSR'yi açma güzelmiş 🙂 çoğu kullanıcının kullanmayacağı RT'i de ekledin mi tamamdır. 3060 bu senaryoyla geçebilir 6600 XT'yi.

:)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı