RTX 3060 vs RX 6700

Kesinlikle RX 6700 hem daha performanslı hem daha ucuz hocam AMD fanboyu falan değilim RTX 3060 kullanıyorum ama imkanım olsa RX 6700 veya RX 6700 XT bir sisteme geçerim.

RTX 3060 beni çok zorlayacak maddi olarak zaten ama bu zorluğu göğüslemek daha mantıklı ise göğüsleyecektim teşekkürler önerin için.

6700, 3060 Ti rakibi daha çok. Ayrıca o kasadaki 5600 işlemci daha iyi, daha fazla çekirdek var diğer işler için de kullanışlı.

Hocam hem işlemci hem ekran kartı daha güçlü biliyorum fakat ekran karti tarafinda WattMan hataları islemci tarafinda da ısınma sorunu korkutuyor. Akdeniz bölgesinde (Mersin) yaşıyorum ve eylül ayinda olmamıza rağmen çok sıcak burası hâlâ.

RTX 3060 beni çok zorlayacak maddi olarak zaten ama bu zorluğu göğüslemek daha mantıklı ise göğüsleyecektim teşekkürler önerin için.

Gerek yok hocam kendinizi zorlamaya RX 6700 sistemi alın geçin 3 fanlı XFX güzel kart ısınmazda.

İşlemci olarak ise ileride sıvı soğutucu ya da iyi bir kule tipi alırsınız olur biter.

Hocam hem işlemci hem ekran kartı daha güçlü biliyorum fakat ekran karti tarafinda WattMan hataları islemci tarafinda da ısınma sorunu korkutuyor. Akdeniz bölgesinde (Mersin) yaşıyorum ve eylül ayinda olmamıza rağmen çok sıcak burası hâlâ.
6700 XT’de bu hataların hiçbiriyle karşılaşmadım. Yukarıdaki bir arkadaş söylemiş fakat Sapphire benim kart, yine sorunsuz. Markaların da kendi içinde kalite belirleyici ürünleri var. Gidip Pulse alırsanız ısınır tabii. Neyse bunda zaten XFX 3 fanlısı var, sorun olmaz. 5600 de o kadar ısınan bir işlemci değil karşısında rakibi 12400F olsa o da ısınacak o kadar.

indir.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı