3070 nereden çıkardınız merak ettim açıkcası. Benim değindiğim nokta 3060 Ti performansı falan verdiği yok. AC, CoD serisi gibi ağır AMD optimizasyonu olan oyunlarda benzer performans sergileyebiliyor sadece. Bu bahsettiğim oyunlarda zaten 4080 rakibi 7900 XTX 4090'dan fazla performans veriyor, o derece AMD kartları seviyorlar.
3070 nereden çıkardınız merak ettim açıkcası. Benim değindiğim nokta 3060 Ti performansı falan verdiği yok. AC, CoD serisi gibi ağır AMD optimizasyonu olan oyunlarda benzer performans sergileyebiliyor sadece. Bu bahsettiğim oyunlarda zaten 4080 rakibi 7900 XTX 4090'dan fazla performans veriyor, o derece AMD kartları seviyorlar.
RX 6700 baya baya 3060 Ti performansı veriyor. Kendi attığınız videoyu izleyin. Bazı oyunlarda bir tık az, bazılarında eşit, bazılarında bir tık üst olması bu gerçeği değiştirmez.
Hocam neden? Nvidia her zaman paranı karşılamıyor. Çok az VRAN veriyorlar. Kartları müthiş ama çok pahalı. AMD’yi birçok konuda eleştir deyin eleştireyim ama süper fiyat performans ürünler hem AMD.
Hocam neden? NVIDIA her zaman paranı karşılamıyor. Çok az vran veriyorlar. Kartları müthiş ama çok pahalı. AMD'yi birçok konuda eleştir deyin eleştireyim ama süper fiyat performans ürünler hem AMD.
Ya parasının ucuz olmasının nedeni sorunlu 3 tane AMD kartı kullandım 7900XTX kullandım 6700 ve 6900XT kullandım WattMan mı dersin sürücü çökmesimi dersin sıcaklık problemimi dersin çöp AMD.