RTX 3060'a geçmek mantıklı mı?

Bütçe
7000tl
İleri düzey ingizicen beni uzaktan yakından alakadar etmez İngilizce kaynak araştırmak isteyen adam translate bile kullanır ayrıca sen portakalda vitaminken ben AMD ekran kartı kullanıyordum çoğu problemin çözümünü debilirim.

Gelin benim sorunumuza çözüm bulun ne dersiniz kendinizi kanıtlamış olursunuz.

Ayrıca RTX3060 12GB nasıl giriş seviyesi anlamadım. Denk olarak 580 mi getireceksiniz önümüze. Düşünmedim değil. Şuan AMD kullanan birisi olarak iade sürecini geçtiğim için bende katlanıyorum sorunlarına ve önermiyorum.

Ayrıca RTX3060 12 GB nasıl giriş seviyesi anlamadım. Denk olarak 580 mi getireceksiniz önümüze. Düşünmedim değil.

3060 RTX performansı çok iyi bir kart değil sorunsuz RTX performansı istiyorsan üst seviye kartlarını almaktan başka şansın yok ama 3060 12 GB VRAM koyupta 3070 gibi bir kartta 8 GB VRAM koyan firmayı tercih etmezdim açıkçası.

3060 RTX performansı çok iyi bir kart değil sorunsuz RTX performansı istiyorsan üst seviye kartlarını almaktan başka şansın yok ama 3060 12 GB VRAM koyupta 3070 gibi bir kartta 8 GB VRAM koyan firmayı tercih etmezdim açıkçası.

Demek ki o zaman 3060 giriş seviyesi bir kart değilmiş kendiniz ile çakıştınız. Teşekkürler yorumunuz için iyi günler diliyorum. @GRBreakpoint

Forumdan sizin önünüze 100 kişi getiririm. Azıcık konuları gezin.

Bende NVIDIA'da hata alan 100 kişi getiririm istersen hatasız kul olmaz sonuç olarak bir markayı tamamen kusursuz diyemezin desende çok cahilce bir davranış sergilemiş olursun.

Bende NVIDIA'da hata alan 100 kişi getiririm istersen hatasız kul olmaz sonuç olarak bir markayı tamamen kusursuz diyemezin desende çok cahilce bir davranış sergilemiş olursun.

Bakın siz aşağılayıcı kelimeler kullanıyorsunuz hoş değil. Ben size bir yorumda markaların geldiği noktalara bakın dedim. Siz hala neyi kovalıyorsunuz? Kendi kuyruğunu kovalayan kediden farkınız yok dışarıdan bakılınca bilginize.

Bakın siz aşağılayıcı kelimeler kullanıyorsunuz hoş değil. Ben size bir yorumda markaların geldiği noktalara bakın dedim. Siz hala neyi kovalıyorsunuz? Kendi kuyruğunu kovalayan kediden farkınız yok dışarıdan bakılınca bilginize.

Neyse. Göz ardı listeme eklenmeye başardınız daha fazla muhatap olupta kendimi düşüremem iyi sosyaller.

Demek ki o zaman 3060 giriş seviyesi bir kart değilmiş kendiniz ile çakıştınız. Teşekkürler yorumunuz için iyi günler diliyorum. @GRBreakpoint
@Sydraaa hocam ben de size teşekkür ederim. hayatında Nvidia kullanmamış garibim Ray tracing hakkında yorum yapıyor. Boşverin biz diyeceğimizi dedik.

Neyse. Göz ardı listeme eklenmeye başardınız daha fazla muhatap olupta kendimi düşüremem iyi sosyaller.

Öyle mi olmuş? Size karşı attığım yorumların 5'te 2sine geri dönüş yapabildiniz asla bilgi kapıştırmam fakat sizi kendi yorumunuz ile çakıştırabiliyorsam demek ki göz ardı edilecek kişi sizsiniz. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı