RTX 3060'lı laptopta NVIDIA kontrol panelinde DSR ayarı gözükmüyor

Fysterio

Decapat
Herkese merhaba,
MSI GF75 Thin 10uek laptop kullanıcısıyım. Laptopumda i5-10500h işlemci, RTX 3060 ekran kartı ve 16 GB 2666MHz RAM bulunmakta. Lakin oyunlarda olması gerekenden çok düşük FPS alıyorum. Örnek olarak PUBG Steam versiyonunda Ultra ayarlarda 40-80FPS arası görüyorum. Bütün driverlarım güncel, laptopum maksimum güç modunda ve şarjda hiçbir çözüm bulamadım. Bazı arkadaşlar işlemcinin yetersiz olduğunu veya ekran kartının 1080p için fazla güçlü olduğunu, DSR açıp 2K da kullanmam gerektiğini söyledi lakin hiçbir yerde DSR ayarını bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• nvd.png
    nvd.png
    890,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Adsız.png
    Adsız.png
    59 KB · Görüntüleme: 70
DSR özelliği laptoplarda kullanılamıyor diye biliyorum. Ayrıca arkada bir şeylerin çalışmadığına emin misiniz? Arkada çalışan bir şey (mesela antivirüs) de işlemciyi meşgul edip darboğaz yapabilir.

DSR özelliği laptoplarda kullanılamıyor diye biliyorum. Ayrıca arkada bir şeylerin çalışmadığına emin misiniz? Arkada çalışan bir şey (mesela antivirüs) de işlemciyi meşgul edip darboğaz yapabilir.

Hayır arkada çalışan herhangi bir program yok kontrol ediyorum oyun oynarken.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı