RTX 3060Ti ekran kartı tam verimli çalışmıyor

EgoWaixx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. RTX 3060 Ti ve Ryzen 7 5700X işlemci kullanıyorum AAA oyunlarda FPS değerlerim YouTube'daki insanlarla aynıyken Fortnite, CS 2 gibi oyunlarda benim FPS'im daha düşük oluyor. Videolarda ekran kartının %70i kullanılırken benimkinin %50'si kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda 5700X ile stok soğutucu var kendi sıcaklıklarını kıyaslarsın.

Hocam benim de sıcaklıklarım AAA oyunlarda aynı diyebilirim 3-4 derece daha sıcak olabiliyor zaten yeni aldım 2-3 ay oldu ama neden oyunlarda az FPS alıyorum anlamadım.

Dediğim gibi a serisi anakartta XMP açılıyor muydu emin değilim ama işlemci frekansı etkileyebilir. Sonuçta ekran kartına ihtiyaç duyan oyunlarda (AAA) sıkıntı yok demişsiniz.

Dediğim gibi a serisi anakartta XMP açılıyor muydu emin değilim ama işlemci frekansı etkileyebilir. Sonuçta ekran kartına ihtiyaç duyan oyunlarda (AAA) sıkıntı yok demişsiniz.

Hocam a serisi ana kartta XMP açılmıyormuş ama ben neden bu oyunlarda FPS düşük onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…