RTX 3070 6999 TL!

Bu kadar yazmışsınız kararsızlıkta bıraktınız beni, Palit'i öneriyordum ama benim ASUS alasım vardı, fiyatlar ortada olunca bir de Palit'in kalitesi almaya itiyor. Vatan'da da ROG 2080S 6800 TL, şimdi alsam muhtemelen üniversiteyi bitirene kadar değiştirmem, yani 6 yıl. Bir yanım da bekleme taraftarı, zorlasam alırım şimdi ama, çok kararsız kaldım, bıraktığınız kararsızlıktan kurtarın beni. 😁

Hala almadıysan N11'de indirim kuponu topla 7000 TL'lik kart 6300E alacağım stok tükenmez ise.

@Flagellumdei07 fazla zorlamaya gerek yok, 3070 yeterlidir, İCHİLL kaliteli diye biliyorum, benim aklımda zaten Palit vardı bir arkadaş önerdi İCHİLL olanı, ben de baktım beğendim, incelemelerde sıkıntısı gözükmüyor, tasarımı da iyi. Bütçe maksimum 8.500 olur, ona da 3080 almak istemiyorum, malum bazı markaların modellerinde çökme sorunları var, o kadar para verip de sıkıntı yaşamak istemem. 😁

Fazla olan attığım linkteki değil mi? İchill modeli INNO3D markasının üst seviyesi diye biliyorum, Palit ile arasındaki fiyat farkı da çok değil, 5-6 yıl kullanacağım için pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum. 😁

Evet fazla olan attgın link hocam. Palit pişman etmez bence arada gözle görülür bir fark da olmaz. İchill e isminden ısınamadım elime alınca kırılayacak gibi geliyor nedense. Ama bütçe varsa Palit RTX 3080'de pişman etmez sadece öneri.

@Flagellumdei07 fazla zorlamaya gerek yok, 3070 yeterlidir, ichill kaliteli diye biliyorum, benim aklımda zaten Palit vardı bir arkadaş önerdi ichill olanı, ben de baktım beğendim, incelemelerde sıkıntısı gözükmüyor, tasarımı da iyi. Bütçe maksimum 8.500 olur, ona da 3080 almak istemiyorum, malum bazı markaların modellerinde çökme sorunları var, o kadar para verip de sıkıntı yaşamak istemem. 😁

Forumda bir arkadaş vardı 3080 alan Palit bir sıkıntı yaşamadığını söylemişti tabii karar sizin. Hayırlı olsun şimdiden umarım üzmez alacağınız herhangi bir ürün sizi.

Beni şu an sadece bu ilgilendiriyor. @Motionless IN White yap bir çılgınlık, benimkinden al. :D
Hocam o ekran kartı değil RGB pompası😀😁, şaka maka güzel ekran kartı, ben de 3070 alacağım inşaallah aklımda İCHİLL modeli var, bakacağız inşaallah alana kadar fiyat aynı kalır, size de hayırlı olsun. 😁

Beni şu an sadece bu ilgilendiriyor. @Motionless IN White yap bir çılgınlık, benimkinden al. :D
Gel sor asgari ücreti nasıl bölüyorsun diye? :( Maalesef şu sıralar hiç uğraşamam, zaten paranın yarısını biriktirmem gerekiyor. Kalanıyla da kıyafettir, akıllı saattir derken gidecek zaten. Ama hediye etmek istersen değişir tabii :p
Hocam alınca uzun süre kullanacağım için pişman olmak istemiyorum, şu model çok hoşuma gitti; Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 | Game Garaj
Arada fiyat farkı çok değil, nasıl olur? İki modelin de soğutmasından şüphem yok. 😁
ICHILL daha iyi soğutmaya sahip, Inno3D firmasının en üst modeli ve rakipleri amiral gemisi oluyor genelde. Palit'te güzeldir ama söz konusu ICHILL ise tercihimi Palit'ten yana kullanmazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı