Esbilişim'den alınan RTX 3070 sağlam mı?

Kartın sorunlu olup olmadığını, fiyatı yükselmiş diyor iade etmesi saçma olur fiyatı yükselmiş diyor.
Ben de diyorum ki nasıl bir sonuç çıkmasını bekliyorsunuz kartın sorunlu olduğunu anlamak için. Araba motoru değil ya bu cihazlar hani, belli bir süre kullandığınız zaman performansında bir düşme olmuyor yani.

Kartın sorunlu olup olmadığını tartışmıyoruz. Kutu daha önceden açılmış mı? Kullanılmış mı? Bunları tartışıyoruz. Kart sorunlu ise zaten iade edilir.

Hocam olaya iade gözüyle bakmadım arkadaş diyor ki 16kya aldım 20k olmuş, RTX piyasasına hakim değilim 16kya aynı kartı alabilir mi bilmiyorum, aynı fiyata alamadığını düşünerek test etmeyi söyledim.

Ben de diyorum ki nasıl bir sonuç çıkmasını bekliyorsunuz kartın sorunlu olduğunu anlamak için. Araba motoru değil ya bu cihazlar hani, belli bir süre kullandığınız zaman performansında bir düşme olmuyor yani.

FurMark testi vs yaparsa en kötü GPU hasarlı mı anlayabilir?

Aldığın fiyat iyi değil zaten iade edebiliyorsan et. Bu fiyata devamlı 3070 Ti düşüyor. Büyük ihtimalle bu da iadeden dönmüş bir karttır ama sağlam olmalı yok mu takacak bir sistem?
Sistemin diger parcalari henuz gelmedi ancak iade etsem 3070 ti bulabilir miyim bilmiyorum ben 3070 arastirirken hep 18k bandinda gordum.
Sen ne diyorsun @messinicocugu ?

Link atar misiniz hocam.

Bulabildigim en ucuz 3070 bu idi ne onerirsiniz?

Sen iade et o kartı bunlardan birini al bitmeden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı